Фотограф і художниця Катерина Рождественська вирішила приготувати курку в молоці за грузинським рецептом. Блюдо, яке у неї, жінка продемонструвала передплатникам в Инстаграме, а заодно дала їм кілька корисних порад, які цілком можуть стати в нагоді, якщо вони зважаться на подібні експерименти.

Дочка популярного радянського поета Роберта Рождественського натрапила на досить цікавий рецепт приготування курки. Фотограф, перекладач і журналіст вирішила спробувати, що у неї вийде, а попутно і представити своє кулінарне дітище передплатникам в мікроблозі, докладно розповівши процес приготування і супроводжуючи свою розповідь кількома порадами щодо «реанімування» приготовленої пари днів назад птиці.

«Курка розпластується як для тютюну, солиться, перчится, приправляється і смажиться на повільному вогні з двох, природно, сторін. Потім ріжеться на шматки, засипається товченим часником і молоком. І в піч, щоб трохи прокипело. Р. S. Так, до речі, можна оживляти запечену курку і дводенної давності, яка втомилася лежати в холодильнику і попитом не користується. Так реанимируйте її в часниковому молоці! Не дарма ж всякі древні цариці брали гарячі молочні ванни, щоб молодо виглядати!»

«Хозяюшка-затейница!»: Екатерина Рождественская поделилась рецептом курицы в молоке

Багато Інтернет-користувачі розсипалася в подяках перед Катериною за її поради і важливі зауваження, а також і за сам рецепт, який викликав непідробний інтерес серед її передплатників. А особливо сподобалося післямова Різдвяної та порівняння курки з давніми царицями.

«Дякую, Катю. Интересненько… Особливо про реанімацію!»

«Ха-ха, смішна аналогія цариць і курок!»

«Катюша – господарочка-затейница!»

«Катрусю, так, Ви знатний реаніматолог!»

«Вік живи і вік учись, а ми заливаємо рідкою сметаною 10-15%.Спасибі за рецепт!»

«Я обов’язково приготую це блюдо! Спасибі велике за рецепт!»

«Як всі, виявляється, елементарно! І як здорово!»

Хоча частина її фанатів впала в здивування з приводу інгредієнтів. Вони були вражені тим, як взагалі часник може поєднуватися з молоком, але все ж зійшлися на думці, що рецептом можна довіряти, якщо його придумали грузини, що славляться своїми кулінарними здібностями.

«Хозяюшка-затейница!»: Екатерина Рождественская поделилась рецептом курицы в молоке

А не так давно Різдвяна розповіла читачам про свою дружбу лікарем і телеведучої Оленою Малишевої. Катерина поділилася історією про те, як Олена їй допомогла і закликала не судити жінку по образу в телепередачі.