Цей хитромудрий парасольку розробив дизайнер і винахідник на ім’я Дженан Казім (Jenan Kazim) – засновник і співвласник студії дизайну «KAZ Designs». Зонт отримав назву співзвучне з назвою студії «KAZbrella». Основна його особливість полягає в тому, що він складається і розкладається абсолютно несподіваним чином.

Процес складання і розкладання цього парасольки досить незвичайний. Можна сказати, що сам механізм діє як би навпаки, складаючись навиворіт. Це було зроблено для того, щоб краплі води, які утворюються на парасольці не стікали з нього, коли власник парасольки складає його, заходячи в приміщення. Спеціальний механізм трансформації дозволяє щільно скрутити тканина верху рухом по спіралі. Завдяки цьому парасольку надійно утримує краплі води всередині себе.

Хитроумный зонтик

Таке оригінальне пристрій механізму складання дозволяє відчути ряд зручностей, які недоступні при використанні звичайного парасольки. Наприклад, такі парасольки можна одночасно відкрити відразу декільком людям і при цьому вони не завадять один одному. Або, наприклад, при посадці в машину під час дощу «KAZbrella» дозволяє зробити це максимально зручно і при цьому залишитися сухим, склавши парасольку, перебуваючи вже в машині.

Хитроумный зонтик

Хитроумный зонтик

Хитроумный зонтик

Хитроумный зонтик

Джерело