20 лютого на сторінках великих глянцевих видань з’явився перший новий образ Єви.Ру в особі Катерини Ковальової. Кореспондент редакції Ксенія Таровик дізналася у нашій красуні, що спонукало її на участь, чого вона чекала від статусу, і про що мріє сьогодні.

Катерина, чому ви вирішили взяти участь у конкурсі?

Я люблю експерименти і, по можливості, намагаюся всіляко урізноманітнити своє життя. Захоплююся фотографією і мені цікаво все, що з цим пов’язано – періодично беру участь у різноманітних фотоконкурсах на сайті Єва.Ру. Мене зацікавила можливість ближче познайомитися з чудовим колективом порталу та взяти участь у професійній рекламній зйомці.

Раніше ви приймали участь у подібних конкурсах?

В конкурсах краси я ніколи не брала участь. І якщо не вважати місцеві фотоконкурси «КоролЕВА року/місяця» на сайті Єва.Ру, то, мабуть, це мій перший подібний досвід.

Відправляючи фотографію на участь, ви вже розраховували на перемогу або були сумніви?

Всі учасниці конкурсу були гідні перемоги – кожна дівчина цікава по-своєму. Безумовно, кожній з нас хотілося стати переможцем.

Екатерина Ковалева: «Для мужа радостно знать, что его жена самая-самая»

Як родичі відреагували на вашу перемогу? Що сказав чоловік?

Всі з нетерпінням чекали фінальних результатів, а після – зраділи моїй перемозі. А для чоловіка це, напевно, особлива радість – отримати ще одне, вже стороннє, підтвердження того, що його дружина сама-сама.

Чого ви очікували від статусу особи Єви.Ру? І чи виправдалися ці очікування?

Як таких «очікувань» від перемоги і статусу у мене не було. Але не приховую, мені дуже приємно чути щирі слова радості, підтримки від близьких мені людей, так і від користувачів порталу. Однак іншою стороною медалі виявилися і дошкульні епітети деяких еварушниц, читати які було справді весело.

Хвилювалися перед зйомками? Готувалися?

В студійних зйомках беру участь не вперше, тому хвилювання не було, так як є уявлення, як все проходить. У такій спільній роботі дуже важливо, щоб фотограф і модель розуміли один одного – це і є запорука відмінних фотографій.

Екатерина Ковалева: «Для мужа радостно знать, что его жена самая-самая»

З якими труднощами зіткнулися під час зйомок?

Редактори порталу запросили взяти участь у зйомках мою доньку Алінку. У силу віку і великої кількості дитячої енергії, вгамувати її, і налаштувати на робочий лад було зовсім не просто. Мабуть, це була єдина трудність. Зате вона заболтала всю знімальну групу, і на майданчику панувала атмосфера веселощів.

Зараз у вас які відчуття? Ви задоволені виконаною роботою?

Фотозйомка довжиною в 7 годин – певний працю, і простою розвагою його точно назвати не можна, враховуючи, що я не професійна фотомодель. Нескінченні примірки, укладання і різний макіяж. Але, не бачачи фотографій зараз, думаю, що у нас все вийшло завдяки злагодженій роботі нашої команди.

Єва.Ру багатолика, вам було складно приміряти на себе різні образи?

Так, образів дійсно було багато, і всі по-своєму цікаві. Я намагалася бути різною, і вжитися в кожен новий образ.

Поза всяким сумнівом, образ люблячої мами в зйомці разом з Аліною. Нічого не треба було вигадувати або зображувати – тільки я, вона і наша любов!

Екатерина Ковалева: «Для мужа радостно знать, что его жена самая-самая»

Ви коли-небудь мріяли побачити себе на сторінках журналів?

Думаю, кожна дівчина про це мріє, і я не виняток. Для мене це новий і захоплюючий досвід.

А яка найзаповітніша мрія у вас зараз?

Заповітна мрія… Звичайно, щоб всі близькі й дорогі мені люди були здорові. Адже здоров’я для кожного з нас – це найцінніше! А для себе особисто – поповнення в родині, свій великий затишний будинок, повний дитячого сміху. Над здійсненням усього цього і працюємо!

Екатерина Ковалева: «Для мужа радостно знать, что его жена самая-самая»

Посилання по темі:

Особою Єви.Ру на 2015 рік стала Катерина Ковальова