Актриса Марія Кожевнікова відома своїм фанатам як завзята відвідувачка спортзалу. Сама багатодітна мама не приховує, що ходить на тренування для усунення зайвої ваги і періодично публікує в мікроблозі відеоролики зі своїми вправами. Ось і зараз вона записала звернення до прихильників, а заодно закликала людей бути простіше.

Популярна російська актриса і громадський діяч виклала в мікроблозі чергову порцію відеороликів з тренажерного залу. Тим самим Кожевнікова постаралася підштовхнути певну частину фанатів на рішення зайнятися собою і розповісти, як проходить її тренування. При цьому свою публікацію вона доповнила порцією сарказму на адресу жінок, які примудряються займатися спортом з макіяжем і шикарними укладками.

«Перше відео для тих, кого дико дратує мій голос. Друге відео для тих, кому необхідний легкий стусан під п’яту точку – його можна послухати. P. S. І так, друзі, хотіла попросити всіх бути простіше. Мені вже стає страшно, в більшості своїй від жіночої статі, який тренується в ошатному makeup і з укладочкой! А то прям шкода, що телефон в бані не знімає, ми втрачаємо відео в кращому сукні з пір’ям і стразами у хмарі пара»

Мария Кожевникова высказалась о женщинах, приходящих в спортзал с макияжем

Після побаченого і прочитаного публікації Марії думки її шанувальників розділилися в протилежні сторони. Частина відзначила дуже точно помічені деталі, інші, навпаки, привели кілька прикладів, коли люди потрапляють в зал саме з макіяжем, а треті і зовсім почали обговорювати саму Кожевнікова, причому досить категорично.

«Я теж дивуюся тим, хто при параді в залі, чи я не з тією метою ходжу? Або це магія, і дівчата не потіють»

«Ну, так дівчатка з мейком приходять в зал зняти хлопчиків і показати, які вони «спортсменки»
«Коли рот закритий дуже красива»

«Знаєте….Я після роботи в спорт зал. Виходжу теж при параді… Але це ні про що не говорить. Одна справа для селфи при параді прийти, а інша справа з роботи»

«Хахаха, так точно! Особливо коли в баню з макіяжем, мені шкода завжди цих жінок»

«Ніколи таких скул не було. Навіщо»

«Сильно вилиці перекачали»

До речі, кілька Інтернет-користувачів все ж поправили свого кумира у висловлюванні. Вони відзначили, що простіше треба бути у всіх ситуаціях, а не тільки під час походу і тренувань у спортзалі.

Мария Кожевникова высказалась о женщинах, приходящих в спортзал с макияжем

Публікація від Кожевникова Марія (@mkozhevnikova) Січ 21, 2018 at 10:15 PST

Що цікаво, Кожевнікова нерідко отримує від передплатників поради, як саме їй виховувати своїх дітей. Зірка вирішила не тільки відповісти на всі недоречні зауваження, але і розповісти про своє бачення щасливого материнства.