З 6 по 17 квітня в Московському театрі мюзиклу в рамках театрального фестивалю «Золота Маска», який навесні кожного року представляє в Москві найбільш значні театральні постановки з різних міст Росії, відбудуться вистави мюзиклу «Все про Попелюшку».

Ви впевнені, що знаєте цю історію?
Дійсно Хрещена – та добра фея, за яку себе видає?
Яку таємницю приховує Король?
Що робить Принц в лісі по ночах?
І хто зберігає втрачену туфельку?

Маестро Раймонд Паулс, група СЛОТ, Дмитро Биков, Сергій Плотів разом з режисером Олегом Глушковим і сценографом Вадимом Воля розкажуть вам все про Попелюшку.

Мюзикл «Всё о Золушке»: не просто детская сказка

Не дивно, що вже другий сезон поспіль вистава збирає аншлаги. Складові успіху: прекрасна музика, незвичайні костюми, тонкий гумор і головний плюс – нестандартний сюжет. Мюзикл «Все про Попелюшку» вийшов сучасним, іронічним і зовсім несподіваним.

Приходьте всією сім’єю, адже це спектакль для всіх поколінь глядачів: діти зроблять крок у чудовий світ казки, молодь опиниться в полоні романтичних пригод, а дорослі знову зазнають велику силу любові.

Є багато «Попелюшок», але такої ще не було!

Спектакль висунутий на здобуття Національної театральної Премії «Золота Маска» 2016 року в 7 номінаціях, включаючи «Кращий спектакль у мюзиклі/опереті».

Мюзикл «Всё о Золушке»: не просто детская сказка

Дати вистав: 6-10, 13-17, 27-30 квітня
Вартість квитків: 500 – 3500 руб.
Адреса: Московського театру мюзиклу: вул. Новозаводська, 27, Москва
Телефон: 8 (495) 797-63-00

Офіційний сайт театру: мюзикл.рф

Посилання по темі:

У Білосніжки, Попелюшки і Сплячої Красуні з’явилися діти