Знаменита Пуговка з серіалу «Татусеві дочки» Катя Старшова приголомшила шанувальників тим, що з легкістю продемонструвала складні елементи фігурного катання. Відеозапис своїх умінь дівчина супроводжувала жартівливим повідомленням, що має намір взяти участь в Олімпіаді-2022.

Актриса Катерина Старшова, якій виповнилося 16 років, запам’яталася російському телеглядачеві по ролі Гудзички в гучному серіалі «Татусеві дочки». Однак подає надії актриса встигла закінчити свою кар’єру в шоу-бізнесі і готується до вступу в медичний вуз.

«Следующая олимпиада моя!»: Катя Старшова показала пируэты на льду

Крім цього, як справжня дочка фігуристів Ігоря Старшова і Олени Михайлівській, Катерина всерйоз займається фігурним катанням, відвідуючи каток у Палаці спорту «Москвич». Звідти вона днями й вразила своїх шанувальників спортивними талантами, які продемонструвала на льоду.

«Следующая олимпиада моя!»: Катя Старшова показала пируэты на льду

Старшова багато часу присвячує тренуванням і бере участь в різних конкурсах, виграючи там призові місця, а тому для нього не склало праці граціозно виконати обертання.

«Тренуюся, наступна Олімпіада моя!», – заявила Катерина, з допомогою графічних посмішок натякнувши, що каже з гумором.

«Следующая олимпиада моя!»: Катя Старшова показала пируэты на льду

Проте шанувальники тільки підтримали її наміри і заявили, що з неї вийде справжня олімпійська чемпіонка.

«Яка краса, впевнена, що якщо ти захочеш, то точно будеш в олімпіадах, неймовірно граціозно»

«Так, я так чекаю цього!»

«Точно виграєш! Ми тримаємо кулачки»

«Я сподіваюся, що це був не жарт. Я люблю дивитися тільки одиночне катання, але якщо Катя буде виступати, то я обов’язково буду дивитися! Мені завжди подобалися, і будуть подобатися її виступу»

«Було б класно тебе побачити на олімпіаді, думаю, у тебе вийде»

Публікація від Катерина Старшова (@starshovakate) Лют 27, 2018 в 2:31 PST

До речі, раніше Катя Старшова привела в замішання своїх шанувальників, примірявши шикарне біле плаття, дуже схоже на вінчальний наряд.