Телеканал «Парк розваг» розповість історії творчого шляху найяскравіших представників шоу-бізнесу і створення їх самих знакових кліпів.

22 травня о 20:05 в ефірі телеканалу «Парк розваг» — нові випуски передачі «Зіркові історії». На цей раз перед глядачами постануть: P!nk — найкраща поп–артистка в період з 2000 по 2010 рік за рейтингом американського журналу Billboard,Adele — кавалер ордена Британської імперії, група No Doubt і Rihanna, яка є однією з найбільш продаваних артисток у світі.

А в неділю, 24 травня, о 17:30 на каналі «Парк розваг» прем’єра — програма «Історія відеокліпу». Автори розкажуть про найбільш яскравих, видатних відеокліпах. Глядачі дізнаються, як проходили зйомки, побачать те, що залишилося за кадром, отримають багато нової та цікавої інформації про своїх кумирів. В першій серії, яка називається «Режисери і діви», знамениті кліпмейкери розповідають про своє співробітництво з такими титанами сцени, як Арета Франклін, Кім Вайлд, Джоан Джетт, Донна Саммер, Бонні Тайлер, Тіна Тернер і Мадонна.

«Парк розваг» — свято цілодобово!
http://tv-pr.ru/

Посилання по темі:

«Зіркові історії» на телеканалі «Парк Розваг»