Спортсменка, стрибунка з жердиною і олімпійська чемпіонка Олена Ісінбаєва разом з сестрою подарувала своєму батькові на ювілей автомобіль.

Олена Ісінбаєва поділилася зі своїми передплатниками у инстаграме радісною новиною про ювілеї батька і похвалилася подарунком, який приготувала йому: «Сьогодні у нашого папули ювілей, 60 років! Татусю, будь здоровий і щасливий! Ми тебе дуже любимо! Нехай твої мрії збуваються завжди».

На фотографії разом з Оленою її сестра Інеса, а позаду дівчат красується чорний позашляховик з величезним бантом.

Олені 35 років, вона знаменита своєю спортивною кар’єрою, віднедавна займається ще й благодійною діяльністю. Обидві жінки одружені і мають дітей.

Елена Исинбаева подарила отцу автомобиль

У коментарях до знімка з автомобілем багато привітань, але більшість інтернет-користувачів вважають, що необов’язково так хвалитися.

«Була б можливість, я б теж зробила татові і чоловікові такий подарунок.»

«Комусь на хліб не вистачає, а ці з жиру бісяться.»

«А ви молодчинки, знаєте що потрібно справжньому чоловікові!»

«Така дочка – це удача батька!»

Олена неодноразово підкреслювала, що дуже близька з сестрою, це підтверджує і instagram-аккаунт спортсменки. Інеса також пов’язана з фізичною діяльністю — вона працює інструктором.

Елена Исинбаева подарила отцу автомобиль

Дочка Олени Ісінбаєвої вже теж бере участь у спортивних змаганнях з легкої атлетики і вже встигла завоювати свою першу медаль, хоч і в кубку імені її матері.