Відома топ-візажист Олена Кригина обожнює подорожувати. Незважаючи на те, що власний бізнес забирає у неї багато часу, дівчина намагається якомога частіше вибиратися на відпочинок або ж по роботі в інші міста і країни.

Тільки недавно вона з користю провести час у Франції, а зараз вже підходить до кінця її поїздка в Америку. Навіщо саме Олена їздила туди, вона так і не розповіла своїм передплатникам. Зате сповістила їх заздалегідь про те, що скоро повернеться в Росію. Зараз вона вже приступила до зборів до польоту:

«Я збираю валізу назад з L. A. у Москву»

Елена Крыгина возвращается из Америки

Однак шанувальники Олени поки що ніяк не відреагувала на новину про її швидке повернення. Зате в коментарях вони продовжують захоплюватися видами Санта-Моніки, які візажист встигла поділитися в надлишку:

«Справжнє натхнення, особливо для тих, хто творить кольором»

«Такі заходи не кожен день побачиш!»

«Лєна, дякую за красу»

«Просто Фантастика!!!»

«Неможливо ж так красиво»

Елена Крыгина возвращается из Америки

Крім прекрасних заходів Каліфорнії, шанувальники захоплюються красою і самої Олени. Судячи з усього, вони настільки люблять свого кумира, що готові обсипати її зовнішність компліментами навіть тоді, коли візажист виглядає далеко не кращим чином. Наприклад, фанати захоплювалися її красою, коли на обличчя зірки була надіта маска, майже повністю закриває шкіру.