Як відомо, у грудні минулого року 42-річна Олена Захарова народила доньку. Популярна актриса дуже хотіла охрестити свою дитину у Вербну неділю, і мрія її здійснилася. Про цю радісну подію артистка повідомила шанувальникам у своєму мікроблозі.

На сторінці в Инстаграме Олена Захарова поділилася зі своїми передплатниками цією радісною подією і зазначила, що спеціально чекала цей особливий день, щоб звершити таїнство хрещення.

«Вітаю всіх з Вербною неділею! Божої допомоги і благодаті! А у нас сьогодні відбулося хрещення моєї донечки! Я мріяла зробити це саме сьогодні, слава Богу, все склалося!» – написала актриса у своєму мікроблозі, розмістивши при знімок з церемонії.

Елена Захарова окрестила дочь в Вербное воскресенье

Шанувальники Захарової привітали свою улюблену актрису з цим важливою подією в житті її доньки і написали багато хороших побажань:

«Вітаю вас обох! Здоров’я вам величезного, довгих і щасливих років життя!»

«Вітаю з дуже важливою подією! Бажаю, щоб ангел-хранитель опікав, направляв і застерігав вашу донечку»

«Леночка, вітаю від усього серця! Міцного здоров’я донечці! Божої благодаті та захисту!»

Вітаю з святом, моя кохана! Бажаю бути завжди з Богом в душі і в серці!»

З Хрещенням! Нехай Господь береже дитину і всю вашу чудову сім’ю!»

Елена Захарова окрестила дочь в Вербное воскресенье

Ім’я дочки Олена Захарова поки не розкриває, а також не показує її своїм шанувальникам. Також досі невідомо, від кого народила відома актриса. Про вагітність Олени публіка дізналася майже перед самими пологами. Така скритність з’ясовна. Адже кілька років тому Захарова пережила страшну трагедію – вона втратила свою восьмимісячну доньку Анну-Марію. А батько дитини, бізнесмен Сергій Мамонтов, пішов з сім’ї в такий страшний для Захарової момент.

Олена розповідала, що з малятком їй дуже допомагає мама, і що дівчинка має досить складний характер. До речі, раніше актриса обіцяла сказати ім’я дочки відразу після хрестин.

Елена Захарова окрестила дочь в Вербное воскресенье

А нещодавно актриса Олена Захарова дуже порадувала своїх шанувальників. Її запросили до мерії Москви, де нагородили званням «Почесний діяч мистецтв».