Катерина Міріманова, автор самої популярної в Росії за останні п’ять років системи схуднення – «Мінус 60» – презентує нову книгу рецептів для послідовників своєї системи. Сьогодні ми разом з автором книги готуємо смачний і корисний обід – Паелья з овочами..

Необхідні продукти:

Рис (довгозерний) — 200 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт.
Часник — 3 зубчики
Цукіні — 2 шт.
Солодкий перець (червоний) — 1 шт.
Солодкий перець (жовтий) — 1 шт.
Стручкова квасоля — 100 г
Броколі 250 г
Чорний перець (мелений), паприка (мелена), кмин, сіль — за смаком
Овочевий бульйон — 125 мл
Петрушка — 1 пучок

Спосіб приготування:

Рис відварити в злегка підсоленій воді. Цибулю і часник нарізати кубиками. Цукіні нарізати кружечками, солодкий перець — смужками.

Стручки квасолі очистити. Броколі 2 хв бланшувати в підсоленій воді. На сухій сковороді злегка припечь цибулю. Додати часник, інші овочі і, помішуючи, підсмажити. Приправити сіллю, меленим чорним перцем і паприкою, кмином, залити бульйоном і тушкувати овочі на середньому вогні 10 хв.

Петрушку порубати, разом з рисом, додати до овочів і приправити паелью спеціями.

Паэлья с овощами

Система мінус 60. Меню на кожен день. Сніданки, обіди, вечері

По 100 страв для кожного з прийомів їжі – сніданку, обіду і вечері – допоможуть вам різноманітити своє меню в процесі схуднення. Ви забудете про строгих дієтах, про виключення з раціону жирного, мучного і солодкого. У цій книзі є рецепти тортів, пасти і салатів з майонезом. У чому ж секрет? Як це може допомогти в позбавленні від зайвої ваги? Нічого складного: головне – дотримувати декілька простих правил. А також обідати і вечеряти згідно зі списками продуктів, наведеними в книзі. І тоді ваш результат буде таким же чудовим, як у самої Катерини, сбросившей кілька років тому 60 кг та підтримуючій прекрасну форму донині, а також у більш ніж трьох мільйонів її послідовників. Худнути на системі Мінус 60» – не тільки швидко і ефективно, але і дуже смачно!

Посилання по темі:

Класичний рецепт дієтичної пасти з морепродуктами
Форум “Рецепти”