Яку кількість сковорідок необхідно мати на кухні? Природно, що кожна господиня самостійно вирішує це питання, виходячи з того, як багато їжі доводиться готувати і скільки чоловік в родині. Але як мінімум, їх може бути дві: велика глибока


Яку кількість сковорідок необхідно мати на кухні? Природно, що кожна господиня самостійно вирішує це питання, виходячи з того, як багато їжі доводиться готувати і скільки чоловік в родині. Але як мінімум, їх може бути дві: велика глибока сковорода – для приготування м’яса, риби, птиці і овочів, і невелика сковорода – для того, щоб зробити піджарку, приготувати яєчні або підсмажити млинці.
Наступний нагальне питання – це, з якого саме металу повинна бути виготовлена якісна сковорода (так, щоб їжа готувалася в ній швидко, і служила вона довго і була при цьому абсолютно безпечна для здоров’я)? З фахівцями інтернет-магазину gipfel.net розглянемо кілька найбільш поширених варіантів.
•Сковороди з алюмінію: дуже швидко розігріваються, але також швидко і остигають. Відмінно підходять для того, щоб, наприклад, по-швидкому приготувати яєчню. Згідно інструкції не рекомендується надовго залишати в ній готову їжу.
•Посуд з нержавіючої сталі: дуже довговічна, не вимагає спеціального догляду, продукти, приготовлені в ній, зберігають всі свої корисні властивості – словом, практичний і дуже зручний варіант для будь-якої кухні.
•Вироби з чавуну: надійні, безпечні (не здатні виділяти ніяких шкідливих речовин) і їжа в них зберігає в цілісності всі поживні властивості. Крім того такі сковороди прості в обслуговуванні, не схильні до будь-якої деформації, єдиний невеликий недолік – трохи важкуваті порівняно зі своїми аналогами.
Інтернет-магазин кухонних інструментів і аксесуарів Gipfel пропонує до продажу сковороди, виконані з найрізноманітніших матеріалів. Тут завжди представлені в наявності сковороди гриль, посуд з нержавіючої сталі та алюмінію, мармурові сковороди Gipfel і безпечні антипригарні сотейники. Крім того інтернет-магазин gipfel.net пропонує купити керамічний посуд Gipfel, а також антипригарну кухонне начиння з тефлоновим покриттям.
Фахівці компанії Гипфел не тільки допоможуть з вибором найбільш придатної моделі, але також і представлять докладний опис кожного виду продукції, завдяки чому покупка буде більш усвідомленою і однозначно правильною. Всі товари, представлені в каталозі компанії, виготовлені з дотриманням найвищих міжнародних стандартів якості.
Найвища якість і елегантні форми посуду Гипфел будуть служити Вам довгі роки!