Народний артист Росії і директор Великого Московського державного цирку Едгард Запашний не зміг стримати емоцій, коли йому зробили зауваження з приводу методів виховання дочки. Чоловік украй негативно поставився до коментарів користувачів, які заявляють, що не можна примушувати дітей чим-небудь займатися без їх бажання.

В мережі ось уже кілька днів не згасає піднялася хвиля народного гніву, спрямованого в бік представника однієї з найяскравіших циркових династій сучасності – Эдгарда Запахущого. Почалося все з короткого відео, яке артист розмістив у своєму мікроблозі на днях. Головною героїнею опублікованого ролика стала п’ятирічна дочка Эдгарда – Глорія, плачучи від болю після розтяжки.

Зоряний батько, який в дитинстві сам пройшов через це, старанно заспокоював дівчинку, але зйомку не зупинив. Мабуть, це і стало головним поштовхом для багатьох інтернет-користувачів, які тут же обрушилися на циркового артиста з критикою.

«Спорт – это боль»: вокруг плачущей дочери Эдгарда Запашного разгорелся настоящий скандал

«Бідна дівчинка! Знущання»

«Кому це треба?! Той нехай і працює! Можливо, дівчатка хочуть для себе іншого майбутнього. Ви їх запитали?!»

«Ти хоч би сюди це не викладав, татусь…»

«Який жах… Бідні діти… Ще й викладати… Захотілося обійняти дівчинку, а бабищу штовхнути! Кошмар!»

«Мені здається, що таким чином у дітей забирають дитинство»

«Ненормальний батько! На палю таких»

«Взагалі пора всі цирки позакривати! І людей, і тварин мучать», – все більше і більше обурювалися в мережі.

Сам Едгард був настільки збентежений реакцією людей на цілком стандартну тренування дитини, що намагався відповісти на коментарі всім і кожному: кого-то м’яко переконуючи в своїй правоті, а кому-то в грубій формі нагадуючи, що це його діти і його аккаунт, і якщо щось не так, то людина може просто мовчки піти.

«Спорт – это боль»: вокруг плачущей дочери Эдгарда Запашного разгорелся настоящий скандал

В результаті зібралося так багато обурених відгуків, що артист був змушений записати відеозвернення, в якому прямо заявив, що будь-який спорт – це перш за все біль і всі великі спортсмени це знають. Крім того, з’ясувалося, що дівчаток тягнув на занятті не стороння людина, а їхня рідна мати – фітнес-інструктор Ольга Денисова.

Жінка також вступила в діалог з негативно налаштованими інтернет-користувачами і запевнила їх, що всупереч досужему думку ніхто її дітей не позбавляє дитинства. Дівчинки часто гуляють і грають з ровесниками, багато часу проводять поза стінами цирку, адже батьки прагнуть підтримувати баланс між їхньою роботою і безтурботним часом дорослішання.

Публікація від Едгард Запашний (@zapashny.ru) 8 Черв 2018 в 6:23 PDT

Публікація від Едгард Запашний (@zapashny.ru) 9 Чер 2018 в 4:16 PDT