«Технологія дива» — це не чергова «ялинка» зі спецефектами, а одна з самих незвичайних новорічних програм в Москві. На території центру МАРС гостей чекають неймовірні пригоди, дивовижні досліди і трохи електронного чарівництва.

Зовсім юні відвідувачі спробують розібратися, як влаштована технологія дива: як поширюється світло в просторі і що таке оптичні ілюзії; як, підпорядкувавши хімічні елементи, чоловік зумів створити штучні кольори веселки; за допомогою чого ми навчилися створювати полярну зиму круглий рік у будь-якій точці світу!

Для старших хлопців будуть розкриті секрети роботи сучасних художників і комп’ютерних експериментів.

Цієї зими діти доторкнуться до таємниць навколишнього світу, і він засяє новими барвами! Програма складається з трьох частин:

– ввідний практичне заняття;
– екскурсія по виставці «Мистецтво взаємодії»;
– міні-квест.

8 січня – діти 9-10 вік
9 січня – діти 11-13 вік
10 січня – діти 11-13 вік

Вартість квитка – 2500 рублів, один дорослий безкоштовно, другий дорослий за додаткову плату 500 рублів.

Час занять з 10:00 до 12:00, після занять всі бажаючі зможуть переглянути виставку без обмеження за часом.

Також з 26 грудня по 10 січня у Марсі діють спеціальні тарифи на групові відвідування для школярів. Ціна одного вхідного квитка на виставку «Мистецтво взаємодії» для груп від 5 осіб складе 150 рублів, а бонусом для груп від 15 стане безкоштовна екскурсія!

Звертаємо вашу увагу, що з 30 грудня по 2 січня Центр МАРС закритий для відвідування. З 3 січня працює у звичайному режимі: з 12 до 22 години щоденно, крім понеділків. Квитки на сайті Центру МАРС.

Технология чуда

Дитячі майстер-класи з музичної імпровізації

З 3 по 5 січня 2016 центр МАРС запрошує своїх юних гостей на серію дитячих майстер-класів з музичної імпровізації.

Ніколи перш заняття музикою не були настільки захоплюючими: це одночасно гра і навчання, розвиток творчих здібностей і маса відмінного настрою.

Організатори обіцяють: на цих заняттях не доведеться нудьгувати. Сольфеджіо, нотні зошити та роки навчання в музичній школі часто перетворюють світ музики з невинного захоплення в чергову «зобов’язалівку».

Центр МАРС запрошує дітей та батьків на дитячі майстер-класи «Технологія дива». Тут кожна дитина на власному досвіді переконається, що музика – це весело і зовсім не нудно. Зазначимо, що заняття не вимагають від дітей ніякої попередньої підготовки.

В рамках майстер-класів викладачі-музиканти зможуть захопити будь-якої дитини своїми нестандартними методиками викладання, спрямованими на розкриття творчого потенціалу кожної дитини. Саме тому в групі може перебувати лише обмежене число учасників. Поспішайте за квитками!

У рамках триденної серії майстер-класів діти встигнуть пограти на екзотичних духових інструментах, скласти спільний електронний трек і навіть зробити свій власний інструмент з підручних засобів!

Технология чуда

3 січня — ADMI Lab: електронний трек за годину
Проект АДМІ (Ансамбль Дитячих Музичних Інструментів) демонструє на своєму прикладі, що музику можна складати на чому завгодно — хоч на іграшкових інструментах. Під керівництвом ідеолога АДМІ Андрія Головіна діти по черзі зіграють короткі партії на різних інструментах (від іграшкових клавіш до ксилофонів). Результат буде записаний і оброблено на комп’ютері. В результаті дитина стає повноправним співавтором нової, тільки що з’явилася, музичної композиції.

4 сесії по 5 дітей:
11:00 — 11:55 — від 8 до 11 років
12:00 — 12:55 — від 12 до 14 років
13:30 — 14:25 — від 8 до 11 років
14:30 — 15:30 — від 12 до 14 років
Всього 20 квитків.

Технология чуда

4 січня — Створення шумових інструментів з Бигусом
Учасник Exit Project і театральний діяч Володимир «Бігус» Глушко проведе майстер-клас зі створення шумових інструментів з побутових предметів та підручних засобів. На прикладі саморобних інструментів Бігус продемонструє дітям особливе значення звукових ландшафтів і шумів у музиці.
2 сесії по 10 чоловік:
18:00 — 18:55 — від 7 до 9 років
19:00 — 19:55 — від 10 до 12 років

Технология чуда

5 січня — Джазова імпровізація з Олексієм Кругловим і Юрієм Яремчуком
Джазові саксофоністи Круглов Олексій і Юрій Яремчук запрошують дітей зіграти на духових інструментах: від простих сопілочок до екзотичних басетгорна і бас-кларнета. Круглов і Яремчук допоможуть дітям відчути захоплюючий і захоплюючий дух імпровізації, не вимагає від дітей попередньої музичної підготовки.

2 сесії по 15 чоловік:
12:00 — 12:50 — від 6 до 9 років
13:00 — 13:50 — від 10 до 13 років

Технология чуда

Вартість квитків:

1) Звичайний квиток на майстер-клас — 700 руб.
2) Квиток на майстер-клас + пільговий квиток на виставку — 1000 руб.
3) Квиток на майстер-клас + сімейний квиток 2+1 — 1900 руб.
4) Квиток на майстер-клас +сімейний квиток 2+2 — 2100 руб.

Фотографії надані Центром МАРС.

Посилання по темі:

Цифрова інтерактивна виставка «Мистецтво взаємодії»