Фотограф, журналіст і художниця Катерина Рождественська розповіла читачам про свою дружбу з іншою відомою особистістю – лікарем і телеведучої Оленою Малишевої. Катерина поділилася історією про те, як Олена їй допомогла і закликала не судити жінку по образу в телепередачі.

Фотограф Катерина Рождественська щоразу збирає друзів на передноворічну вечірку. Цей рік не став винятком і однією із запрошених гостей стала лікар і ведуча програми “Жити здорово!” Олена Малишева. Виявилося, що жінки через багато що пройшли разом. Про одному говорить разі Катерина розповіла у себе в Instagram:

“Якщо хто погано скаже про Малишевої хоч щось- вб’ю! Вона дивовижної доброти і порядності людей, стільки раз допомагала мені в житті! Одного разу, коли мене не було в Москві, а мамі стало погано – важка астма, задихалася, практично, вмирала, Ленка, кинувши всі свої справи, рвонула в Передєлкіно, протримала мати до приїзду швидкої, довезла до лікарні і розповідала мені мало не щогодини про стан мами, поки я не прилетіла. Я таких самовідданих і відданих, як вона, майже не зустрічала. Вона і Рошаль.

Телевізійний образ – це одне, а сама людина – це зовсім інше. Давайте розділяти

«Телевизионный образ - это одно»: Екатерина Рождественская о Елене Малышевой

Незважаючи на грізні слова, думки передплатників розділилися. Хтось підтримав Катерину і гідно оцінив благородний вчинок Олени:

“Ось що означає справжній, вірний друг! Вже не знаю, хто що може сказати про Малишевої. Особисто я завжди вважала її дивно шляхетною людиною, особистістю, дуже чесною людиною науки”

“Її багато люблять і слухають поради дає правильні. Вона і доктор Рошаль завжди на стороні медиків і розуміють всі проблеми медицини. Чесно і відкрито виступають!”

“Катя! Згодна на 100%! Як добре, коли є такі друзі! Поважаю і люблю Олену Малишеву! І схиляю голову перед Леонідом Рошаль!”

Деякі навіть розповіли свої історії про те, як їм допомогла Малишева:

“У нас в Амурській області у жінки була проблема з зубами (нерв пошкодили при лікуванні). Зневірившись вилікувати, звернулася до Олени Малишевої. Вона направила її до фахівців в Москві де надали допомогу безкоштовно. І ніде це не афішувалося”

“Коли кілька років тому захворів мій син, а живемо ми в глибинці, я звернулася до Олени Малишевої за порадою, так, без всякої надії на відповідь. Просто писала всюди. А вона відповіла і дуже докладно з адресами і телефонами розповіла куди потрібно звертатися в Москві по нашій проблемі. Ми звернулися і все пройшло дуже успішно. Вдячна їй все життя буду. Добра і чуйна людина вона, яким і повинен бути справжній лікар”

«Телевизионный образ - это одно»: Екатерина Рождественская о Елене Малышевой

Але все ж знайшлися і незгодні, які вважають, що діяльність Олени Малишевої на телебаченні завдає шкоди глядачам:

“Ну, Вам видніше, якою вона людина. Але в телевізорі шкоди наробила – жах! Гріх взяла на душу…”

“Навіщо ж тоді ця ідіотська передача? Гроші?”

“Ось вже не знала. Це відкриття. Телевізійний Образ зовсім протилежної властивості. Це ж яке невідповідність форми і змісту!”

“Мдаааа, ось це загроза… Не очікувала почути таке від Вас.”

Відзначимо, що деякі коментатори зовсім не зрозуміли, що ж не так з чином Олени Малишевої і порадили тим, хто сіє негатив про лікаря, звернутися до неї ж, щоб підлікувати нерви.

***

Ріжу салати, прикрашаю ялинку, приміряю сукню, наношу макіяж, дивлюся кіно, їм мандаринки – все про Новий рік 2018!