Літо в місті для дитини може обернутися нудьгою, якщо турботливі батьки заздалегідь не подбають про цікавою програмою. Але де знайти на це час працюючим мамі і татові? Спокійно, вам на допомогу прийдуть табору.

Футбольний табір Puma School of Speed

28 червня 2015 року відкриється денний футбольний табір Puma School of Speed, розташований в центрі Москви на новому, спеціально спорудженому манежі «Європа». Діти від 6 до 17 років зможуть відточити навички володіння м’ячем під керівництвом голландських тренерів з відомих футбольних академій Нідерландів. Табір розрахований на 120 дітей, які будуть проходити навчання протягом трьох змін з червня по серпень. Кращі футболісти табору вирушать на стажування у футбольний клуб «Рубін» Казань.

Адреса: р. Москва, Український Бульвар 9
Вартість путівки: 38 800 руб.

Топ-5 интересных московских лагерей

Дитячий табір робототехнічний

Міський літній табір – денний клуб для юного робототехніка з різноманітними програмами навчання, розробленими на основі кращих світових практик із залученням російських і зарубіжних експертів та викладачів. Заняття для дітей віком від 6 до 14 років проходитимуть п’ять днів на тиждень. Тематичні зміни будуть присвячені космічним роботам, енергетичних роботам, роботам-гладиаторам, промисловим роботам.

Адреса: ВДНХ, павільйон №2 («Робостанция»).
Вартість зміни (5 днів): 15 900 руб.

Топ-5 интересных московских лагерей

Літо в «Мастерславле» – тиждень відкриттів

Все літо, з 1 червня по 28 серпня у дитячому місті майстрів «Мастерславль» буде проходити спеціальна літня програма «Тиждень відкриттів». Батьки зможуть привести свою дитину на весь день, з 9.30 або пізніше до 19.30. Дітям надається можливість в ігровій формі розвивати в собі здібності, про яких вони можуть ще не підозрювати. На відміну від класичної програми «Мастерславля» кожен літній день у дитячому місті буде повністю присвячений розвитку якоїсь навички, схильності або таланту. Літні тижні розписані таким чином, що за 5 днів дитина дізнається про своїх здібностях і талантах, можливо, більше ніж за 5 місяців!

Адреса: Пресненська наб., д. 4, стор 1. Мастерславль знаходиться у торговій галереї між станцією метро “Виставковий” і мостом Багратіон в “Москва-Сіті”.

Вартість:

1 день – 1900 рублів.
Абонемент на 3 дні – 5400 рублів.
Абонемент на 5 днів – 8600 рублів.
Додатковий день до абонементу на 5 днів – 1600 рублів.

Топ-5 интересных московских лагерей

Річний міський клуб InnoCamp в парку «Сокольники»

З 25 травня в Дитячому центрі наукових відкриттів «ИнноПарк» починає роботу річний міський клуб InnoCamp. Кожен тиждень буде присвячена знайомству з тією чи іншою наукою. Дітей чекає захоплююча подорож у світ фізики, хімії, біології, астрономії, робототехніки, математики та електрики. Тематичні заняття будуть проходити в інтерактивному форматі: хлопцям буде представлений невеликий теоретичний блок з вступної інформацією, а потім вони зможуть самостійно провести досліди та експерименти. Також в цьому році була розроблена зміна спільно з НИТУ «Місіс», в рамках якої майбутні інженери зможуть осягнути ази професії.

Адреса: парк «Сокольники»
Вартість зміни (5 днів): 12 200 руб. За двох дітей і з другої зміни знижка 10% (11 000 руб.)

Топ-5 интересных московских лагерей

«Розумний табір» – дитячий відпочинок з інтелектом

Організатори табору дбають про те, щоб діти мали можливість якісно відпочити в канікули. Але також під час канікул можна і потрібно одержувати нові знання, поглиблювати і розширювати їх, розвивати свої здібності до вивчення тем та областей, які не входять у шкільну програму. До того ж, потрібно не забувати про заняття спортом і рухливі ігри, які вкрай важливі для повноцінного розвитку дитячого організму. І, звичайно, сучасній дитині дуже важлива атмосфера табору, його дух, традиції, і можливість самореалізації. Все це чекає дітей на канікулах з інтелектом!

Адреса: Нова Москва, град Московський, сел. Валуєво
Вартість: в залежності від напрямку від 37 000 до 44 000 (6 зміна від 45 до 55 т. р.)

Посилання по темі:

Роналдо відкриє в Москві футбольну школу