Колишня фігуристка, а нині відома співачка Анна Семенович у свої 38 років відмінно виглядає, про що їй постійно говорять оточуючі, так і сторонні люди, які в захваті від її зовнішності. Вона багато часу присвячує улюбленій роботі, але встигає ретельно доглядати за своїм тілом. Артистка розповіла, як проходить її ранок – виявляється, у ньому немає місця метушні і нервозності.

Планування – відмінний спосіб встигнути зробити все важливе, залишивши час для приємних моментів. Яке щастя, якщо не потрібно з дзвінком будильника підніматися з ліжка і відразу бігти по справах… Правда, це можливо тільки якщо активна діяльність запланована на другу половину дня. Саме такий графік роботи у поп-співачки Анни Семенович.


Варю кофе, наливаю ванну: Анна Семенович рассказала про свое утро
«Я люблю свій ранок. Я не поспішаю прокидатися, варю собі каву, наливаю ванну з сіллю, роблю маску на обличчя і насолоджуюся своїм світом. Мої улюблені богині, ми так багато метушимося в житті, що забуваємо жити! Ми в суєті і домашніх турботах, просто не звертаємо уваги на себе коханих, бо кожна жінка прекрасна і особлива. Себе треба любити і приділяти собі увагу, хоч 30-40 хвилин в день!»

Варю кофе, наливаю ванну: Анна Семенович рассказала про свое утро

Багато передплатники не згодні, що ванна – найоптимальніший спосіб почати день, адже після неї багато хто відчуває себе розслаблено і не можуть зосередитися. А ось для вечора плесканье в піні, косметичні процедури і вживання смакоти – саме те. Втім, враховуючи, що зірки шоу-бізнесу нерідко виступають на вечірках, корпоративах і дають концерти в нічний час доби, бажання відпочивати вранці стає зрозумілим.

Варю кофе, наливаю ванну: Анна Семенович рассказала про свое утро

Ганна закликає насолоджуватися приємними подіями у житті і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Семенович впевнена – чоловікові потрібна щаслива жінка, а дітям – весела мама. При цьому прихильники нагадали знаменитої блондинки, що вона не заміжня і поки не пізнала радощів і турбот материнства. Їй часто радять обзавестися чоловіком і народити дитину, але екс-солістка «Блестящих» впевнена – всьому свій час.