67-річний радянський і російський актор театру і кіно, телеведучий, народний артист Росії Борис Щербаков у минулу суботу, 19 серпня, був гостем програми “СМАК”. Крім блискучого інтерв’ю актор приготував два прекрасних страви, чим остаточно вбив наповал жіночу половину Росії.

Рецепт ПИРОГА З КАРТОПЛІ І РИБИ від Бориса Щербакова:

Картопля – 10 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Лосось філе – 400 гр.
Сіль морська – 1 ст. л.
Тростинний цукор – 1 ст. л.
Кріп подрібнений – 2 ст. л.
Масло вершкове
Яйця курячі – 2 шт.
Вершки нежирні – 470 мл
Перець білий мелений

Лосось нарізати тонкими скибочками і замаринувати в суміші з морської солі, тростинного цукру і подрібненого кропу.

Картоплю і цибулю очистити і нарізати тонкими кільцями.

Форму для запікання змастити вершковими маслом і викласти в неї шарами: картопля – замаринований лосось – цибулю , потім шари повторити: картопля – лосось – цибуля – картопля.

Приготувати соус: вершки збити з яйцями, сіллю і свіжомеленим білим перцем.
Рівномірно залити цим соусом пиріг.

Запікати в духовці 40-45 хвилин (до готовності картоплі) при температурі 180 градусів.

Он еще и готовить умеет: Рецепт пирога от Бориса Щербакова

Але це ще не все! Народний артист ще запропонував рецепт салату!

Рецепт САЛАТУ З КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ:

Печінка куряча – ½ упаковки
Салат романо
Журавлина сушена – жменя
Морква – 1 шт.
Помідори в’ялені – 5-6 шт.
Чебрець – 2 гілочки
Часник – 1 зубчик
Оливкова олія
Сіль

У сковороді на оливковій олії обсмажити роздавлений часник і чебрець, потім часник і чебрець видалити, а на цьому маслі обсмажити до готовності курячу печінку і моркву, нарізану за допомогою овочечистки тонкими смужками.

У салатник нарвати романо, додати журавлину (клюкву треба попередньо замочити на 10-15 хвилин), обсмажену з морквою курячу печінку і порізані в’ялені помідори. Салат посолити і заправити оливковою олією.