Колишня учасниця «Дому-2» Євгенія Феофилактова насолоджується новими відносинами. Днями з бойфрендом і сином дівчина переїхала у великий будинок. Красуня насолоджується любов’ю і прикрашає нове житло новорічною атрибутикою. Євгену радує все, що з нею відбувається, і вона поспішає ділитися своїм щастям з оточуючими.

Днями Євгенія опублікувала в «Инстаграме» зворушливий пост про кохання. Дівчина дала зрозуміти шанувальникам, що її новий коханий цінує і обожнює. Красуня щаслива від того, що хлопець любить її, незважаючи ні на що.

«Все очень хорошо»: Евгения Феофилактова купается в любви

«Дуже цінно, коли тебе люблять такою, яка ти є. Не намагаються змінити тебе, зламати, не нав’язують тобі комплексів. Не потрібно переживати про те, що, можливо, зараз ти не нафарбована. Або прихворіла, неважливо виглядаєш. Погладшала ти або схудла, але ти все одно бажана, так як тебе по-справжньому люблять. Не хочеться доводити, що ти «крутий», вже мало турбує зовнішній світ, а більше голову займають думки про сім’ї, будинку улюблених, оскільки все дуже добре», – написала Євгенія.

«Все очень хорошо»: Евгения Феофилактова купается в любви

На закінчення красуня побажала кожній подписчице бути по-справжньому улюбленою.

Шанувальники пораділи за дівчину і побажали їй щастя.

«Головне, вміти цінувати таке ставлення! Раді за вас!»

«Як добре, що ти знайшла свого чоловіка»

«Женечка, рада за тебе!» – підтримали фоловерів.

Євгенія Феофилактова не розповідає, хто її новий залицяльник. Про чоловіка дівчина воліє поки що не поширюватися. Але шанувальникам дуже цікаве особисте життя колишньої учасниці «телестройки», і вони завжди не проти її обговорити. Не так давно фанати вирішили, що Феофилактова зібралася заміж вдруге.

***

Ріжу салати, прикрашаю ялинку, приміряю сукню, наношу макіяж, дивлюся кіно, їм мандаринки – все про Новий рік 2018!