Вже скоро почнеться зима, але осіння хандра все ж встигла накрити юмористку, колишню учасницю шоу «Comedy Woman» та команди КВН «Збірна П’ятигорська» Олену Борщеву з головою, про що вона поспішила повідомити своїм шанувальникам.

Олена Борщова славиться своїм почуттям гумору і бадьорістю духу, але в цьому році осіння хандра не обійшла артистку стороною. Про це Олена відверто розповіла на своїй сторінці в инстаграме:

«Все! Приїхали! У мене почалася осіння хандра! Всіляко бодрюсь, валяюся в кубиках. Але поки не допомагає…Кудись їхати теж не хочеться. По-перше, немає сил навіть щось організувати, купувати квитки, по-друге, коли повернуся, накриє ще гірше!»

Олені стали давати безліч найрізноманітніших порад, але більшість вона відкидала з властивим цьому настрою скептицизмом: і за кермо сідати не хоче — пробки, і від пирогів можна погладшати.

«Нудьга йди! Скоро Новий Рік!»

«А чому б, власне, не дати часом нудьзі місце?»

«Леночка, заведіть ще одну ляльку, і нудьгу як рукою зніме від турбот»

«Робота, діти, робота з дітьми та відпочинок з дітьми! Коли їх три і більше, то на депресію часу немає»

«Все. Приехали!»: у Елены Борщевой началась осенняя хандра

У підсумку Борщева вирішила, що їй піде на користь активний спосіб життя: «Спасибі всім за поради: коні і прогулянки повинні допомогти, я думаю. Завтра піду в спортзал, спорт добре допомагає теж! І масаж!»

«Все. Приехали!»: у Елены Борщевой началась осенняя хандра

Зазвичай в таких випадках зіркам поспішають нагадати, що вони ще добре влаштувалися і скаржитися гріх, але Олену шанувальники пошкодували.

Бути може, вони досі думають, що гумористка вагітна. Адже її недавня поява у сукні вільного крою викликало появу чуток про третю дитину в парі Борщевых.