Вітаю дорогі читачі мого блогу. Створюю новий розділ “Заробіток на блозі”, тут я буду писати цікаві історії про те, як я прийшов до створення блога, для чого потрібен блог, як заробляти на блозі. А так само цікаві історії з життя пов’язані з заробітком на блозі.

Ви напевно помітили, що блогів в інтернеті стає все більше і більше, чи замислювалися ви, чому? Хтось створює блог для душі, хтось хоче чимось поділитися. Але рано чи пізно всі вони замислюються про монетизації блогу, так так, на блозі можна заробляти гроші!

Моєму блогу скоро буде 2 роки і він вже приносить непогані гроші до основної зарплати. А ха да, давайте розповім трохи про себе: основну інфу про мене можете почитати в розділі “Автор“, я лише трохи її доповню.

Мені 29 років, одружений, є дитина. Працюю на трубному заводі.

Плани на майбутнє:

  • Розкрутити блог до хорошого заробітку (50-100 тисяч в місяць хоча б);
  • Погасити іпотеку.
  • Якщо все вийде, то думаю кинути цю роботу і жити в своє задоволення, приділяти більше часу сім’ї. А то з цим графіком роботи, ніякого особистого життя так сказати. Я впевнений, що рано чи пізно у мене все вийде, головне рухатися у вірному напрямку.

    Напевно у вас виникає багато питань з цього приводу:

    • А як створити блог;
    • А як його розкрутити;
    • Через деякий час блог почне приносити дохід;
    • Звідки гроші в інтернеті;
    • Можна легалізувати заробіток на блозі.

    У мене теж було багато питань з цього приводу. Я перерив купу інформації в інтернеті, щоб знайти хоч якісь відповіді на них, і повірте мені, на це у вас піде дуже багато часу і буде повна каша в голові.

    І щоб Вам не повторювати моїх помилок я починаю серію статей, в яких буду ділитися з вами своїми успіхами і невдачами, чого я досяг за 2 роки ведення блогу, на якому етапі знаходяться виконання моїх планів, про які я писав вище.

    Це буде свого роду “Квест” і стимул для мене до руху вперед. Так що стежте за мною, за моїм блогом і новими статтями на ньому.

    Пишіть коментарі, задавайте питання. Буду радий спілкуванню, до швидких зустрічей.

    Джерело: http://akvarelka.com.ua/