Дізнайтеся про стандарти харчування і виховання у Франції в новій серії освітнього серіалу для мам «Любов без кордонів» за участю шестиразовій володарки Кубка світу з художньої гімнастики, телеведучої і мами Ляйсан Утяшевой.

У другій серії тревел-шоу, зйомки якого пройшли в Парижі, відома телеведуча розповість, як французькі діти проводять своє дозвілля, як французьким мамам вдається поєднувати кар’єру і материнство, і яку участь у вихованні беруть папи. І, звичайно ж, побуває на заводі Nutricia, щоб дізнатися все про виробництві харчування для малюків в Європі.

Дитяче харчування – один із ключових питань, висвітлюваних у проекті «Любов без меж». У маршруті Ляйсан заплановано 5 зупинок: Нідерланди, Франція, Німеччина, Ірландія і Росія. І це неспроста! Саме в цих країнах компанія Nutricia, визнаний експерт в області дитячого харчування і виробник «Крихітки», розробляє рецептури і створює продукти за найвищими стандартами якості і безпеки. Ляйсан Утяшева проведе власне розслідування, покаже всі етапи виробництва і отримає відповіді на хвилюючі всіх мам питання про харчування для дітей.

Вышла новая серия «Любовь без границ» с Ляйсан Утяшевой о материнстве во Франции

«Проект «Любов без меж» став справжнім відкриттям для мене, – говорить Ляйсан,- подорожуючи по різних країнах, я змогла на власні очі побачити, наскільки серйозно і науково обґрунтовано і водночас трепетно і з любов’ю підходять до своєї справи співробітники дослідницьких центрів, заводів і офісів, що працюють над створенням цього дитячого харчування. Це справді міжнародні стандарти якості і безпеки, єдині для Європи і для Росії».

Крім корисної інформації, Ляйсан підготувала для глядачів шоу подарунки – з кожного пункту свого великого подорожі ведуча привозить пам’ятний сувенір і розігрує на сайті. Щоб стати власником подарунку, потрібно подивитися чергову серію шоу та взяти участь у вікторині.

Вышла новая серия «Любовь без границ» с Ляйсан Утяшевой о материнстве во Франции

В допомогу мамам – цікаві факти та історії з життя європейських мам в Instagram «Малютка».

Посилання по темі:

Павло Воля і Ляйсан Утяшева стали батьками вдруге