34-річна актриса Глафіра Тарханова порадувала помітним перетворенням. Ще навесні їй вказували на зайву вагу, а зараз вона вже розпрощалася з ненависними кілограмами. На початку своєї кар’єри кінозірка виглядала дуже стрункою, потім сильно поправилася, а днями показала «осину» талію, якою могла похвалитися тільки в юності.

Популярна актриса Глафіра Тарханова ніколи особливо не переживала за свої обсяги. Висока, струнка і харизматична – вона завоювала любов глядачів вдалими ролями на сцені театру і в серіалах. Саме на знімальному майданчику вона познайомилася з колегою Олексієм Фаддєєва, який став не тільки чоловіком, але й батьком чотирьох синів. Вагітності негативно позначилися на фігурі артистки, один час вона сильно додала у вазі, на що їй негайно вказали численні передплатники.

Лишние килограммы в прошлом: Глафира Тарханова показала тонкую талию

Тарханова довела, що володіє сильним характером і завидною завзятістю – вже через півроку після лавини критики на свою адресу вона продемонструвала результат роботи над своїм тілом. На свіжому чорно-білому фото актриса зображена в корсеті і з завитими локонами. По всій імовірності, Глафіра була відображена перед виходом на сцену. «Корсетна замальовка», – зазначила знаменитість.

Лишние килограммы в прошлом: Глафира Тарханова показала тонкую талию

Дійсно, Глафіра обіцяла, що незабаром вдосконалює форми і, як можна помітити, стримала слово – її повнота в минулому. Тепер, дивлячись на тонкий стан зірки серіалу «Громови», навряд чи хтось може «причепитися» до нього – чи не кожна багатодітна мама мріє про таку фігуру. Що стосується особи і зачіски, то в звичайному житті Глафіра віддає перевагу натуральності, але для зйомок і фотосесій часто приміряє незвичайні образи – нещодавно Тарханова показала, як виглядає блондинкою. Красуні вказали, що світлий відтінок – не до лиця, а от темні пасма прикрашають.

Лишние килограммы в прошлом: Глафира Тарханова показала тонкую талию