Популярна актриса і прекрасна мама двох дітей викроїла в своєму графіку трохи часу, щоб показати редакції Єви.Ру свою косметичку.

Настя, Ваше улюблене косметичний засіб?

Це зволожуючий крем для обличчя – Creme De Jour Jeunesse від Rivoli Geneve. Косметична марка RIVOLI. Ця “розумна” швейцарська косметика на російському ринку недавно, але моє серце вже віддано їй навіки. Розумна вона, тому що у них немає поділу на типи шкіри. Молекули цієї косметики проникають у ваше прекрасне лице і там вже на місці розпізнають, яка у вас шкіра – суха чи жирна, молода або не дуже. Виходячи з цього, вже починають діяти – зволожувати, живити, «радикалить», омолоджувати, розгладжувати ну і що там ще косметика може робити – загалом, все, що вона робить як треба.

Я дуже люблю їх креми та емульсії для особи. Але ненавиджу мати на поличці у ванній відразу багато кремів одночасно, тому зараз у мене від них маска для обличчя і нічний спрей.

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Чи є у Вас улюблений парфум?

Моя обожнювана Молекула! Це ще найперша, на денці лишилося – дбайливо і любовно “видавлюю” останні краплі. Молекулу я дуже люблю, причому всі її випуски, а ця сама перша якимось дивом ще не закінчилася. Мабуть тому що я переривалася на її побратимів.

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Як Ви доглядаєте за волоссям і шкірою?

Зволожую, а влітку ще й захищаю від сонця. Для волосся мені теж важливо, щоб кошти містили фільтри від сонця (це я тільки тут в Тель-Авіві стала так на цю тему запарюватися, звичайно, в Москві це не мало сенсу, оскільки там немає такого сонця).

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

З приводу марок я не особливо вибаглива, мені подобаються багато, зараз у мене, наприклад, ось такі: Сама ліва банку – це шампунь, який захищає від сонця і добре вимиває сіль і сонцезахисні креми, які потрапляють на волосся. Сама права – бальзам для фарбованого і тонкого волосся. Баночка посередині – маска для все тих же пофарбованих і тонкого волосся. А маленька баночка-спрей це такий хитрий концентру з сан блоком, який можна додавати в маску або кондиціонер, якщо в них, скажімо, цього сан блоку немає. Таким чином, можна купити просто доглядає кондиціонер і змішувати його з цим концентратом і на виході отримувати і сан блок і догляд! Дуже зручно! Всі кошти – WELLA PROFESSIONALS (я люблю купувати комплексно – однієї марки, мені здається, так краще засоби працюють). Хоча я часто купую теж місцеві шампуньки, тут роблять дуже гарні органік шампуні-маски-кондиціонери та інше.

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Відкривали для себе щось нове у світі косметики за останній час?

Нічний спрей L’eau de Nuit і маска від Rivoli Geneve. Спрей я зазвичай ставлю під крем (або замість крему) перед сном. Спрей цей унікальний тим, що він діє як зволожуючий крем – зволожуюча серпанок, при цьому є серйозним омолоджуючим відходом. А маска RIVOLI зручна тим, що її можна не змивати навіть – просто наносиш як крем пару раз в тиждень і «шикандос петович» – впав обличчям у подушку! Хоча можна і класичним чином використовувати – наносити на обличчя товстим шаром, а потім змивати залишку. Якщо у кого суха шкіра, то дуже рекомендую. Обидва цих продукту новинки, тільки-тільки з’явилися у продажу.

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Зоряна косметичка Анастасії Цвєтаєвої:

Тіні, тональний крем – MAC (Їх тональні засоби мені дуже підходять, а так само я дуже люблю їх тіні)

Маленька баночка – це пробник крему Creme De Jour Jeunesse від Rivoli Geneve, якого вистачає на місяць використання. Я дуже люблю ці їх пробники – вони ідеальні, як тревел-формати.

Я від природи світло-русява, тому, коли роблю мейк, то обов’язково користуюся олівцем для брів (а то без олівця на тлі моїх темних волосся у мене брови пропадають). Люблю олівці DIOR, особливо мені подобається, що у них в упаковці завжди лежить ще й точилка. Я ці точила вічно втрачаю, користуюся кузиными точилками для його шкільних олівців, а тут таке зручність – купуєш олівець і відразу тобі ще й точилка.

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Помадою я не користуюся, але на крайній випадок у мене все-таки валяється в косметичці помада DIOR натурального кольору і криваво-червоний блиск для губ MAC. Але це швидше для самовідчуття себе дівчинкою, ніж для технічного застосування.

Зате я дуже люблю фарбувати очі! І в цій справі велике значення має туш. Я натура емоційна, можу в будь-який момент заплакати або розсміятися до сліз, тому користуюся тільки водостійкою тушшю, причому зі шкільної лави. Я перепробувала водостійкі туші всіх виробників, які взагалі в принципі їх випускають, і однозначно найкраща – HELENA RUBINSTEIN

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Лаки Dior. Ніколи не робила всіх цих шеллаков і гелієвих нігтів, не дуже розумію сенс того, що лак тримається на нігтях місяць. Нігті-то все одно відростають і лак “з’їжджає” не зверху, так знизу, біля основи…Ось цей той, що посередині – один з моїх улюблених квітів, сіренький.

Мій маленький “секрет краси”, я користуюся в салоні своїми лаками, щоб потім вдома, якщо у мене відколеться маленький шматочок, а часу йти і перефарбовувати немає, я можу зафарбувати цей скол. Особливо це актуально перед яким-небудь важливим заходом, коли важливо бути при параді, і не ідеальний манікюр смерті подібне!

Звездная косметичка Анастасии Цветаевой

Заглядала в косметичку Ганна Орлова.

Посилання по темі:

Новинки косметики та парфумерії