Телеведуча каналу World Fashion Channel, актриса кіно і російська модель Анастасія Барашкова знайшла час в передноворічній метушні і привезла в редакцію Єви.Ру свою косметичку.

Ваше улюблене косметичний засіб?

Найголовніше в косметичці для мене – пудра. Я постійно їжджу зі зйомок на зйомки, у зв’язку з цим, навіть самий якісний макіяж може втратити свій первинний вигляд. Тому при мені завжди є пудра Mac – mineralize skinfinish. Вона відмінно позбавляє від неприємного жирного блиску і освіжає обличчя, при цьому немає відчуття тяжкості – покриття повітряне. З тих пір як придбала її вперше, зупинила свій вибір саме на цій пудрі і користуюся тільки їй.

Чи є у Вас улюблений парфум?

Мій улюблений парфум – Montale Roses Musk. Мені подобається практично вся лінійка парфуму Montale, але ці найулюбленіші. Я люблю незвичайні аромати, які розкриваються при попаданні на шкіру і створюють приємний шлейф. Духам в моєму будинку відведена окрема шафка, який регулярно поповнюється. Так само одним з улюблених ароматів є The Beautiful Mind від Escentric Molecule. Ще один шедевр в моїй колекції. Користуюся ним не так часто, але він завжди приваблює протилежну стать, що є приємним доповненням до неймовірного аромату.

Як Ви доглядаєте за волоссям і шкірою?

Я справжній маніяк в цьому питанні. Весь вільний час я присвячую догляду за собою. Різні SPA – процедури це найприємніше заняття для мене. Коли у мене катастрофічно не вистачає часу на поїздку в салон, то я намагаюся робити необхідні процедури вдома. Це маски для волосся з кокосового масла – секрет індійок. Розкішні волосся індійських жінок це результат постійного застосування олії. Я втираю кокосове масло в шкіру голови і розподіляю по всій довжині. Повторюю цю процедуру кілька разів на місяць. Щодо шкіри обличчя, одним з найулюбленіших засобів є крем “All day All year” від Sisley. Він забезпечує надійний захист від несприятливих факторів, наприклад, таких як сонце і стрес, а так само добре зволожує. Для шкіри тіла я використовую різні креми і масла від Lush. Поєдную приємне з корисним – хороший ефект і улюблені аромати.

Відкривали для себе щось нове у світі косметики за останній час?

Найбільше відкриття це зволожуючий коректор від Mac, відтінок Nc30. Використовую його тепер як тональну основу. Лягає ідеально, шкіра стає м’якою і набуває приємний відтінок. Мені це засіб підходить як жодне інше.

Звездная косметичка Анастасии Барашковой

В косметичку заглядала Ганна Орлова

Посилання по темі:

Зоряна косметичка Карини Гуріною