Ірина Антоненко, звичайна дівчина з Єкатеринбурга, яка у віці 18 років приїхала підкорювати столицю. У 2010 році Ірина вступила в боротьбу за статусний титул «Міс Росія». І перемогла! Сьогодні редакція Єви.Ру роздивляється косметичку найкрасивішої дівчини Росії.

1. Ваше улюблене косметичний засіб?

Мило Dove, це єдина річ, яка завжди, скрізь і в будь-який час року з собою! Дуже потрібний засіб у походах, в поїздках, так і просто в повсякденному житті. Моя шкіра чиста, пори дихають – а це найголовніше! Крім того, в косметичці завжди ношу крем для рук. Це саме та зона, яка завжди страждає від зміни погоди і клімату. Подобається продукція O. P. I. Вони спеціалізуються на косметиці для рук, нігтів. Улюблена помада – CHANEL. Якщо говорити про туші, яка підкреслює обсяг вій, то це Yves Saint Laurent. А тональні засоби волію MAC – вони добре зволожують шкіру, використовую як щільні, так і легкі текстури.

2. Чи є у Вас улюблений парфум?

Духи – моя слабкість! У моїй колекції вже налічується 33 флакона, і скоро з’являться нові – від Guerlain, виготовлені виключно за моїм смаковим уподобанням. Цей ексклюзивний аромат створювався близько півтора років.

3. Як Ви доглядаєте за волоссям і шкірою?

Прислухаюся до порад косметолога. Щодня вмиваюся термальною водою. Косметичку оновлюю з кожною зміною сезону. Взимку в пріоритеті зволожуючі креми, влітку – основа косметика, яка очищає пори, робить шкіру менш жирною. Що ж стосується догляду за волоссям, тільки правильно підібраний шампунь, кондиціонер, маска, дійсно, можуть допомогти зберегти їх здоровий блиск і природний колір. Я віддаю перевагу чергувати різні марки. В основному, це MOROCCANOIL і SEBASTIAN (Volupt) для обсягу. Не заплутують і не сушать волосся.

4. Відкривали для себе щось нове у світі косметики за останній час?

Буквально днями відкрила для себе новий мармелад-пілінг для душу з ароматом винограду. Назви, на жаль, не пам’ятаю – він продається на вагу в мережевих косметичних бутиках. Дуже приємна текстура і запаморочливий запах!

Звездная косметичка Ирины Антоненко

В косметичку заглядала Ганна Орлова

Посилання по темі:

Зоряна косметичка Анастасії Цвєтаєвої
Новинки косметики та парфумерії