28-річна дружина телеведучого Дмитра Діброва Поліна багато часу присвячує вихованню синів, цікавиться психологією і домашнім господарством. Зараз фотомодель разом із чоловіком і трьома дітьми відпочиває в Тунісі. Вона ділиться фотографіями, на яких зображена на тлі пейзажів в Північній Африці, і розповідає про враження від подорожі.

Не можна переоцінити досвід, який людина одержує при відвідуванні різних країн, знайомлячись з традиціями інших народів. Дружина відомого шоумена, багатодітна мама Поліна Діброва зараз проводить час з сім’єю в Тунісі і розповідає про пережиті емоції.

За словами Дібровою, це країна з багатою та цікавою історією. Обов’язковими для відвідування красуня назвала Карфаген, пустелю Цукру, столицю, біло-синій місто і базар. Поліна уточнила, що до пустелі потрібно довго добиратися – шість годин в одну сторону, тому цю поїздку з ночівлею вона з чоловіком і дітьми поки не включила в маршрут свого пересування:

«Звичайно, арабський світ специфічний для нас, але французьке вплив пом’якшує відмінності. Кухня прикрашена багетами, круасанами і пастою. До речі, багет за законом – найдешевший продукт і варто скрізь однаково. Туніс – досить світська мусульманська країна: права жінок практично такі ж, як і у чоловіків».

«Арабский мир специфичен для нас»: Полина Диброва поделилась впечатлениями от Туниса

Поліна Діброва зазначила, що в готелі, де зупинилася з рідними, більше половини туристів – французькі пенсіонери, які «дико реагували на їх гучних дітей». Що стосується погоди, то в травні ще рано купатися, але малюкам сподобалося грати на пляжі. Вони також залишилися в захваті від тригодинної прогулянки на судні.

Щодо харчування дружина телеведучого відзначила наявність хороших ресторанів у столиці та місті Хаммамет, але обслуговування назвала специфічним. Страви національної кухні виявилися гострими, але смачними:

«Всім обов’язково потрібно спробувати туніські фініки, гібрид апельсин/мандарин і оливки, а хто любить гостре – приправу харіса. Практично все наше італійське/іспанське оливкова олія родом з Тунісу. Тунець тут досить дешевий, а ось інша риба дорога – серйозний податок на ловлю».

«Арабский мир специфичен для нас»: Полина Диброва поделилась впечатлениями от Туниса

Багато пораділи за Поліну Діброву, але було чимало і тих, хто не може дозволити собі закордонний відпочинок, так як його не можна назвати дешевим:

«Для травня місяця все-таки дуже прохолодно… Напевно, купання в морі дуже не вистачає для повноцінного відпочинку?»

«Якщо закрити очі на деякі недоліки, то в цю країну дійсно можна закохатися! Зберегли самобутність, при цьому не залишилися в Середньовіччі, а зробили крок вперед».

«Не всі можуть собі дозволити за Тунісах їздити…»

«Спасибі, що поділилися враженнями від поїздки, теж туди збираюся».

«Арабский мир специфичен для нас»: Полина Диброва поделилась впечатлениями от Туниса

«Клас, ми теж відпочивали в цій країні, дуже сподобалося, інший світ».

«Ой, я далі дачі не виїжджаю, дорогі ці тури стали…»

«Ми обожнюємо знайомитися з новими культурами, це так розвиває!»

Розкішний спосіб життя Поліни Дібровою багатьом не дає спокою. Недоброзичливці заздрять її достатку і постійно вказують на 30-річну різницю у віці з чоловіком. Нещодавно Дмитро Дібров подарував коханій дружині дорогу іномарку, якою та поспішила похвалитися в мережі.

«Арабский мир специфичен для нас»: Полина Диброва поделилась впечатлениями от Туниса