Літо. Канікули, теплі вечори, пляж… Міні-сукні, шортики, крихітні маєчки. І яскраве сонечко, яким хочеться насолоджуватися кожною клітинкою шкіри! Хочеться радіти кожному моменту, але час на депіляцію знаходити доводиться. Однак його можна скоротити в мережі салов МО (Манікюр Express) вас приймуть в будь-який момент на експрес-депіляцію без попереднього запису.

Новинка сезону – експрес-депіляція гарячим воском Pilepil Perron Rigot. Цей універсальний віск з легкою текстурою медової карамелі без запаху так пластичний, що не ламається навіть після видалення волосся. Його використовують і на великих ділянках шкіри, таких як гомілки і передпліччя, і для делікатних зон. І головне, епіляція воском Pilepil зовсім не викликає неприємних відчуттів. При його нанесенні пори шкіри розширюються, і волоски легко видаляються. Температура воску трохи вище температури тіла, пори розкриваються, дозволяючи видаляти волоски разом з цибулинами. Такий метод значно зменшує хворобливі відчуття: волоски дуже швидко і легко видаляються, не турбують запалена шкіра і врослі волосся.

З новим воском Pilepil Perron Rigot болісний процес перетворюється майже в СПА-процедури. Використовуваний ексклюзивний метод був спеціально розроблений європейськими косметологами для нашої мережі і має ряд значних переваг порівняно з іншими видами депіляції. Відсутність тканинних смужок дозволяє обробляти воском великі ділянки шкіри, тим самим значно скорочується час процедури. Наприклад, повна депіляція поверхні шкіри ніг тепер займає лише 20 хвилин!