Відносини між 33-річним принцом Гаррі і 35-річною американською актрисою Меган Маркл з самого початку розглядалися громадськістю під лупою і критикувалися. Як же так – звичайна дівчина, з простої сім’ї і намагається пролізти в британську королівську сім’ю?! І ось новий скандал – журналісти з’ясували, що у закоханих, виявляється, є спільні предки.

Якщо ця інформація підтвердиться, то королівське весілля, яка могла відбутися влітку-восени 2018 року, під загрозою.

ЗМІ пишуть, що принц Гаррі і Меган мають спільного предка, що жив в 15 столітті. Тобто по генеалогічному дереву британської королівської сім’ї, датируемому 1480-м роком, дівчина і юнак один одному майже кузени, просто дуже далекі. Надія тільки на збіг, але все покаже час.

Будет ли свадьба? У принца Гарри и его невесты нашли общих предков

Про роман принца Гаррі і Меган Маркл стало відомо рік тому. Багато недруги говорили, що королева ніколи не допустить у палац розведену дівчину, старше принца, та ще має чорношкіру мати. Однак Єлизавета II вирішила, що її онуку давно пора розсудливим, а всі расистські висловлювання представники династії Віндзорів закликали припинити.

Меган після брудних пліток зізнавалася: «Це було непросте випробування. Пройти його мені допомогли друзі і, звичайно, бойфренд».

Принц Гаррі – п’ятий у черзі на успадкування британського престолу. Актриса Меган Маркл стала відома завдяки грі в телесеріалі “Форс-мажори”.

Будет ли свадьба? У принца Гарри и его невесты нашли общих предков

Раніше ЗМІ писали, що принц Гаррі і Меган Маркл чекають, коли королева Єлизавета і принц Філіпп відзначать платинове весілля, щоб офіційно оголосити про свої заручини.