Деміен Хьорст вирішив не залишатися в стороні від Різдва і прикрасив ялинку, з’явилася перед лондонським готелем The Connaught.

Різдво — час для британців особливе. Вулиці, площі, будинки і квартири, кафе, магазини і їх вітрини — ялинки, а разом з ними гірлянди, з’являються скрізь. Нинішній рік винятком, зрозуміло, не став. Взяти участь у різдвяній лихоманці вирішив і художник Деміен Херст, прикрасив ялинку перед готелем The Connaught, з яким його пов’язують досить дружні стосунки.

Дэмиен Херст украсил елку

Ялинка, як і слід було очікувати, вийшла не зовсім звичайна, зате тематична. Поява на ній ножиць, шприців, таблеток і пігулок, що асоціюються радше з походом до лікаря, ніж з Різдвом, сам художник пояснив бажанням згадати про відчуття надії, яке дарують усім нам медицина і наука.

Дэмиен Херст украсил елку

Також дерево прикрашають гірлянди з білих ковбас — символ достатку — та ж білі голуби, які відповідають за ту саму надію. Готель результатом залишився задоволений — традиційних ялинкових куль і іграшок він від художника-сенсационалиста і не чекав.

Джерело