Відомо, що багато дівчат, особливо в наш час, намагаються всілякими способами поліпшити свою зовнішність. І вони часто готові навіть на пластичні операції, щоб бути схожими на кумирів і досягти бажаних результатів. Актриса Марія Кожевнікова заявила, що до її особі скальпель хірурга відношення не має.

Марія Кожевнікова вирішила відреагувати на заяви про те, що її обличчя нібито перекроено фахівцями. Деякі передплатники не вірять, що зовнішність кінозірки дано їй природою, і всіляко дорікають за її неприродність:

«Якщо, звичайно, комусь легше живеться з думкою, що у мене штучні вилиці, то переконувати не буду. Але дівчаток, які приходять до косметологів з моїми фотографіями, щоб зробили також, буду відмовляти. Мої вилиці мені подарувала генетика, більш точно, вже вибачте, не можу сказати, від кого був такий щедрий подарунок».

Мария Кожевникова назвала свои скулы подарком генетики

Актриса назвала себе противницею «тюнінгу особи» і заявила, що, на її думку, підтримкою молодості потрібно займатися ближче до 40 років:

«В моєму обличчі немає ні єдиного уколу краси, навіть мезотерапію боюся робити. У мене існують страх, що все чужорідне шкодить здоров’ю, як би мене не переконували косметологи в зворотному. Тим більше зараз є багато різних реально крутих процедур, які може і не мають такого миттєвого результату, як ін’єкції, але теж допомагають шкірі сяяти і бути доглянутою».

Марія Кожевнікова уточнила, що не судить нікого за подібні дії з зовнішністю, так як у кожного є своя голова на плечах». Разом з тим 33-річна красуня підкреслила, що буде дуже рада, якщо хоч одну людину вона вбереже від тюнінгу»:

«А взагалі – найкраща «ін’єкція» для молодості – здорове харчування і спосіб життя, наповнене любов’ю і дитячим сміхом!» – вказала знаменитість.

Мария Кожевникова назвала свои скулы подарком генетики

Кожевнікову підтримали багато передплатників, але були й ті, хто не проти покращувати зовнішність, зокрема радикальними методами:

«Розкажіть про ваших процедури для краси! Багатьом буде цікаво. Не хочу нічого колоти».

«Точно, правильно сказала Маша – не намагайтеся повторити!»

«Яка ви щира! Вам не шкода ділитися жодною інформацією з передплатниками. Ви дуже гарна, жіночна і приємна дівчина!»

«Так, це точно! Навіщо щось колоти, здоров’я псувати не розумію, всі особи исколют і що?»

«Назвала вона себе красунею скромно. А от я зробила собі вилиці, і щаслива».

«Дійсно потрібно правильно харчуватися і вести здоровий спосіб життя! Тоді ніякі уколи і косметологи будуть не потрібні! Маша – красуня!»

«Свої зовнішні дані треба покращувати, якщо є така можливість. Чому ні?»

Мария Кожевникова назвала свои скулы подарком генетики

Цікаво, що Марія Кожевнікова дивується, навіщо багато жінок приходять на тренування, як на подіум – з макіяжем і укладанням. Їй це незрозуміло, так як вона в такі моменти віддає перевагу зручність.