Прославлена російська стрибунка з жердиною в лютому цього року вдруге стала мамою. Звісно, клопоту у знаменитої спортсменки значно додалося, але, по всій видимості, у неї є дуже хороші помічники. У всякому разі, саме так вона назвала свою сестру, фотографію з якою виставила в Инстаграме деякий час назад.

Дворазова олімпійська чемпіонка, багаторазова переможниця змагань різних рівнів та володарка величезної кількості світових рекордів разом з чоловіком зараз виховують двох дітей. Але і їм, напевно, зовсім не заважає допомога близьких людей, наприклад, сестри Олени. Кілька годин тому знаменита спортсменка опублікувала в особистому мікроблозі фотографію зі своєю родичкою і розповіла передплатникам про участь Інеси у своєму житті.

«Сестричка, помічниця моя!»

«Моя помощница»: Елена Исинбаева показала фото с сестрой

Передплатники Ісінбаєвої тут же почали обговорювати в коментарях під публікацією зовнішня схожість між двома жінками. Хтось порахував їх дуже схожими між собою, інші – зовсім різними. Але в одному вони зійшлися одноголосно: Олені просто позаздрили, що у неї такі теплі стосунки з сестрою.

«Дуже гарненькі!»

«Які у вас стосунки теплі! Чарівні сестри!»

«Як ви схожі. Красуні!»

«Красотулечки наші! Такі різні і все одно схожі»

«А сестра заміжня?»

«Як добре мати сестричку. У мене дві… Це щастя!»

«Ходили до неї на степ… Багато років тому…»

Нагадаємо, Олена стала мамою 14 лютого 2018 року. Вона народила хлопчика, ім’я якого поки приховує від широкої громадськості. А в червні 2014 року у Ісінбаєвої і її майбутнього чоловіка Микити Петінова народилася дочка, яку назвали Єва.

«Моя помощница»: Елена Исинбаева показала фото с сестрой

До речі, про те, що в родині Олени з’явився ще один дитина, вона також розповіла шанувальникам через особистий мікроблог.