Модель Олена Кулецька зовсім недавно вдруге пережила щасливий момент появи на світ дитини. У неї народилася ще одна донька, яку назвали Сашком. Днями донечці виповнився місяць, і з цієї нагоди Олена зважилася показати всьому світу її личко. При цьому фото було зроблено в перший тиждень життя дівчинки.

36-річна Олена Кулецька тривалий час зустрічалася з популярним співаком Дімою Біланом, однак знайшла справжнє щастя в шлюбі з оператором Станіславом Романовським. Закохані одружилися в 2014 році, а в 2016-му на світі з’явилася їхня дочка Ніка.

Подружжя вирішили не зупинятися на досягнутому, і 25 серпня нинішнього року у Ніки з’явилася сестричка Саша. Олена дуже переживала, як старша дівчинка візьме дитину, але її побоювання виявилися марними. Ніка, за словами Олени, відноситься до сестри з ніжністю і цікавістю і навіть намагається допомагати. Наприклад, вона може подати пелюшку або викинути підгузник.

Елена Кулецкая рассекретила лицо младшей дочки

Час з двома дітьми летить дуже швидко, Кулецька не встигла отямитися, а маленькій Саші вже виповнився місяць. В честь такого міні-свята Олена вирішила показати обличчя дівчинки. Вона опублікувала дуже ніжне та зворушливе фото, на якому Саша відображена в перший тиждень життя.

«Сашко, ти панянка серйозна, але дуже класна. Безцінні фото першої тижні маленької людини», – підписала знімок Кулецька.

Прихильники привітали молоду маму з першим місяцем життя доньки і відзначили, що вона дуже на неї схожа, особливо ніжними губами.

Елена Кулецкая рассекретила лицо младшей дочки

Незважаючи на те, що Олена Кулецька працювала моделлю, вона не прагне відразу ж після пологів терміново повертати свої добеременные форми, як це роблять багато відомих жінки. Олена впевнена, що вона ще встигне привести себе у форму, а поки її зовсім не бентежить, що фігура далека від досконалості. Щоб підтримати матусь, які поки ще не схудли після пологів, Кулецька показала свій знімок у купальнику, продемонструвавши неідеальне тіло.