Відома співачка Олена Ваєнга поділилася з шанувальниками в мікроблозі своїми переживаннями: на Різдво знаменитість підхопила ангіну і тепер змушена якийсь час провести в ізоляції від близьких.

Популярна російська естрадна співачка і автор пісень під час останніх свят сильно захворіла. Причому Ваєнга не банально застудилася, а злягла з самої справжньою ангіною. Знаменитість розповіла про це шанувальникам на сторінках свого особистого мікроблогу, нарікаючи на тимчасову ізоляцію від сім’ї і друзів, і розповівши, як сильно їй вже хочеться скоріше опинитися поруч з близькими. А вже у наступній публікації знаменитість дала зрозуміти фанатам, що за два дні стан її покращився.

«Якщо ти сам собі з ранку приготував яєчню, та ще й з мовою, ти майже здоровий, друже мій… За 2 дні переглянутий весь «Гаррі Поттер»… Машинка перестірала все, що можна перепрати… Ще одна перемила все, що можна перемити… І взагалі ізоляційне самотність мені йде на користь… Точно!!! Швидше б 36.6»

«Скорее бы 36.6»: Елена Ваенга заболела ангиной

Шанувальники таланту Олени тут же почали давати їй поради щодо самолікування, що і як їй приймати, але також відзначили її прагнення до якої-небудь діяльності, яке говорить про швидке її одужання.

«Леночка, невже нікому зробити вам сніданок? Якщо тільки – є велике бажання “діяльності”! Це добра ознака»

«У мене така історія»

«Вітаміни треба їсти!!!! Фрукти, смузі і так далі! Выздоравливайте»

«Тов, ось це по-нашому»

«Коли тягне на “домашні подвиги” значить організм йде на поправку»

Цікаво, що частина прихильників в чомусь навіть позаздрила Ваєнзі. Вони заявили, що так само не проти переглянути все «Гаррі Поттера», але часу на це катастрофічно не вистачає.

«Скорее бы 36.6»: Елена Ваенга заболела ангиной

До речі, зовсім недавно ставлення у деяких користувачів соцмережі до Ваєнзі було трохи іншим. Тоді її жорстко розкритикували за вибраний наряд.