Знаменита актриса Олена Захарова розповіла шанувальникам, чим пахне сіно, а в якості доказів надала знімком, для якого позувала на сіннику. Втім, в солому зірку шоу-бізнесу загнало зовсім не цікавість і на такі жертви артистка пішла виключно заради високого мистецтва.

Рудоволоса красуня, актриса театру і кіно та володарка звання «Почесний діяч мистецтв» Олена Захарова поділилася з шанувальниками несподіваною фотографією. Блискуча світська левиця, чиї сміливі мереживні комбінезони захоплювали шанувальників, вбралася в миле плаття в дрібну квіточку і прилягла на сінник посеред російських полів.

«Сіно пахне літом і щастям!»
– поділилася відкриттям Олена, додавши, що покинула міський пейзаж не за покликом серця, а для зйомок в новому фільмі, і тепер може на власному досвіді дізнатися, яке це – лежати в тонкому сукню на стозі сіна.

«Деревенская барышня»: Елена Захарова рассказала, чем пахнет сено

І хоча картина пекучої Захарової на сіні порадувала око багатьох шанувальників, деякі визнали вельми забавним таку несподівану зустріч столичної зірки Олени з сільської природою і звичаями. Деякі навіть запропонували актрисі часом відновлювати своє знайомство з простим життям, адже це куди більш патріотична, ніж роз’їжджати по закордонним курортам і фотографуватися на екзотичних пляжах.

«Щастя на сіні… Лена приїжджайте в гості, я вам стільки такого щастя зможу зробити – втомитеся лежати в ньому»

«Ну ось, приємно подивитися на вас Олена! Це по нашому, по-російськи»

«Шикарна сільська панночка! Просто мрія!»

«Робота на свіжому повітрі… Що може бути прекрасніше?»

«Деревенская барышня»: Елена Захарова рассказала, чем пахнет сено

Однак, незважаючи на деяку іронію в словах шанувальників Захарової, актриса не так вже і далеко пішла від природи – її натуральна краса без косметики і з мішками під очима все одно нескінченно зачаровує публіку мережі.