Екс-солістка жіночої групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва в черговий раз продемонструвала себе кохану. Нове відверте селфи співачки традиційно викликало масу відгуків її шанувальників і заздрісників.

Виконавиця Віра Брежнєва поділилася на своїй сторінці в Инстаграме знімком, на якому вона зображена в чорній сукні з великим вирізом. Глибоке декольте дає можливість розглянути принади зірки, які почали хвалити чоловіка і критикувати жінки.

«Скромнее надо быть!»: Вера Брежнева похвасталась грудью в откровенном платье

«Віра, ти дійсно красуня, але трохи занадто такі фото виставляти, ти не знаходиш?»

«Не жінка – мрія поета!»

«Фу, мені не подобається, чого груди напоказ, в 35 років, це непристойно!»

«Була б у вас така фігура, ви б теж нею хвалилися, нема чого заздрити!»

«Скромніше треба бути!»

«Віра, у вас двоє дітей, яка груди навстіж, честь треба знати в вашому віці!»

«Гаразд, всім би так виглядати в 35 років! Брежнєва, ти супер, не слухай відверто заздрісних жінок! Чоловіча аудиторія вся біля твоїх ніг!».

«Скромнее надо быть!»: Вера Брежнева похвасталась грудью в откровенном платье

Вірі Брежнєвій, однією з визнаних красунь, дійсно не звикати до критики. Нещодавно в інтернеті обговорювали її ноги. Якщо частини шанувальників її краси, жіночності і таланту вони сподобалися, то недоброзичливці вказали на недоліки. Деякі розглянули на ногах зірки синці, бруд і навіть варикозне розширення вен.

А на одному з останніх знімків користувачі побачили фотошоп, на їхню думку, довжина і стрункість ніг Віри Брежнєвої – його заслуга.

Нещодавно Віра трохи змінила зачіску, позбувшись від довгих локонів, але кольором волосся вона залишається вірна довгі роки, воліючи залишатися платиновою блондинкою.

«Скромнее надо быть!»: Вера Брежнева похвасталась грудью в откровенном платье

На початку місяця стартувала естафета олімпійського вогню зимових ігор, де артистка була серед перших факелоносців. Своїми враженнями вона поділилася з шанувальниками і зазначила, що батько нею б пишався.