Змарніла Поліна Гагаріна, лауреат премії «Золотий Грамофон 2017», піддалася критиці за невдалий вибір вбрання. На думку глядачів, декольте сукні лише підкреслило недоліки співачки.

Російська співачка Поліна Гагаріна стала лауреатом музичної премії «Золотий Грамофон» 2017 року за пісню «Драми більше немає» – її композиція протрималася в хіт-параді «Золотого грамофона» на Русском Радио більше 25 тижнів. Це вже четверта її нагорода, попередні були за пісні «Спектакль закінчено» у 2012 та 2015 роках і за композицію «Ні» в 2013-м

«Платье надо выбирать с умом»: Полина Гагарина показала неудачное декольте

Поліна прийшла на церемонію нагородження в обтягуючому золотом сукні з глибоким декольте і високим розрізом на подолі. Дівчина не так давно вдруге стала мамою, народивши навесні цього року доньку Мію. Останнім часом Поліна активно займалася спортом, щоб привести себе в форму. І, щоб підкреслити результати посиленої праці, вибрала для червоної доріжки сукню, що підкреслює її струнку фігуру.

«Платье надо выбирать с умом»: Полина Гагарина показала неудачное декольте

Однак на думку шанувальників, Поліна перестаралася з схудненням. На їх погляд, Гагаріна виглядає занадто худий. Особливу увагу шанувальників привернуло декольте співачки. Вони вважали, що для такого вирізу необхідна гарна груди, якій змарніла співачка, на їхню думку, не має. Фанати підкреслили, що потрібно вміти приховувати недоліки, а не виставляти їх напоказ.

«Плаття гарне, але область декольте як то не дуже»

«Обвислі груди треба ховати. А не виставляти напоказ»

«Жахливе декольте, ховати потрібно це, невже їй не видно»

«Як у бабусі… “Тут була колись груди”… Ще й ребра видно»

«Що за мода стала обвислу груди показувати?! Що Кожевнікова, що Гагаріна! Я розумію, що це природний процес і після пологів у багатьох так, але можна ж це приховати!»

«Ніхто не проти самої грудей! Але демонструвати таке, мінімум поганий смак! Треба просто сукня з розумом вибирати»

«Навіщо з обвислими грудьми надягати декольте, та ще й без білизни?!»

«Ну як можна не бачити, що в цьому сукню декольте зовсім підкачала»

«Я теж вважаю, що якщо форма грудей не дозволяє, то краще одягнути бюстик і підняти її, зробити акцент на ноги, тим більше що вони в неї гарні, навіщо виставляти недоліки на показ»

На думку шанувальників, Поліні Гагаріної слід переглянути своє ставлення до ваги і не оголювати зону декольте. Однак вони відзначають, що їх улюблениця заслужено отримала нагороду, з чим щиросердно вітають її. Також вони висловлюють сподівання, що і в 2018 році побачать дівчину на червоній доріжці, наприклад, за пісню «Обезоружена».

Публікація від Олена (@elenka_h28) Ноя 12 2017 о 8:13 PST