Популярний російський виконавець Діма Білан після святкових канікул, проведених у столиці, вирішив провідати своїх батьків. Затишними фотографіями з отчого дому артист поділився в особистому мікроблозі.

Завидний холостяк російського шоу-бізнесу Діма Білан відомий своєю пристрастю до піших прогулянок. Днями в мікроблозі артиста з’явилося безліч казково-красивих фотографій справжньої сніжної зими, коли все навколо біле, чисте і безлюдне, а стара хатинка, на тлі якої було зроблено не одне фото, вдало завершує загальний чисто російський колорит знімків.

Діма дуже заінтригував передплатників сільською місцевістю, прогулянкою по якій явно насолоджувався з кимось удвох. Але незабаром стало зрозуміло, що саме артист робить серед старих сільських додому – він приїхав в гості до батьків.

«Дома всегда хорошо»: Дима Билан навестил родителей

Судячи з усього, батьки всесвітньо відомого Білана проживають недалеко від Москви у власному будинку, в якому разом з ними насолоджується тишею передмістя повна домашня собака Діна, знімками з якої і похвалився Діма.

«Вдома у батьків і дико – домашня собака Діна! Символ року!» – написав артист милим під знімком, на якому він сидить на підлозі батьківського дому, викликавши у шанувальників безліч дуже теплих емоцій.

«Дома всегда хорошо»: Дима Билан навестил родителей

«Добре бути вдома»

«Вдома у батьків завжди добре і спокійно»

«Дім, батьки, собака і ще в 2018 до цього щастя додати любов, сім’ю, дітей!!!»

«Вдома у батьків завжди добре, тому що там всі рідні, там завжди на тебе чекають»

«Діма, пора вже планувати сім’ю, діточок, час то йде»

«Немає миліше фото, ніж фото людини з собакою»

«Так ось де Ви відпочиваєте! Як добре, що Ви у батьків! Дуже рада за Вас! Де б не були ми, але як і раніше незмінно впевнені в тому, що нас візьме з любов’ю і ніжністю наша пристань-батьківський дім»

«Дома всегда хорошо»: Дима Билан навестил родителей

Нагадаємо, що не так давно Діма Білан радував шанувальників знімками вечірньої Москви, за якою з насолодою гуляв мало не кожен день новорічних канікул, коли всі інші мешканці роз’їхалися на час свят з теплим країнам або гірськолижним курортам.