Відома співачка Земфіра невтішно відгукнулася про творчість і зовнішності молодих співачок Гречки і Монеточки, спровокувавши своїми словами бурхливі обговорення в лавах шанувальників. І в той час як одні обурені словами, якими Земфіра прокоментувала саме зовнішність дівчат, інші визнали зірку безнадійно застарілою і не розуміє сучасних тенденцій музичного світу.

Співачка Земфіра вирішила висловити свою авторитетну думку про творчість популярних серед молоді вітчизняних поп-зірок — Єлизавети Гырдымовой та Анастасії Іванової, які відомі під псевдонімами Монеточка і Гречка. Однак висловлюючи свою думку, Земфіра пройшлася не тільки з вокальним здібностям початківців співачок, але і дозволила собі розкритикувати їх зовнішність, чим і викликала хвилю невдоволення в рядах своїх прихильників.

«Я человек, имеющий мнение»: Земфира объяснила свои слова о творчестве юных певиц

Оцінивши рівень піднятого галасу, зірка вирішила звернути увагу громадськості, що всього лише висловлює свою особисту думку, на яке, враховуючи багатий досвід в шоу-бізнесі, має повне право.

«Вам не подобається думка? Приватна думка? Приватна думка публічного людини? Чи почуваю я відповідальність? Немає. Я не вихователь. Я людина, має думка. Музикант, що має досвід. Я переживала в свій час те ж, що і ці «діти». Це щось неминуче. Інакше, вашими ж словами – співай для себе на кухні»
, – окреслила свою позицію Земфіра.

«Я человек, имеющий мнение»: Земфира объяснила свои слова о творчестве юных певиц

Проте її слова не заспокоїли бурхливих шанувальників. Адже наскільки б професійно Земфіра не оцінила вокал і тексти своїх колег, обговорювати зовнішність іншої людини все одно недозволено і переходить межу дозволеного.

«Ну як би, якщо б без згадування зовнішності, то все було б норм. А так це перехід на особистості»

«Так, товариші, разочарованье! Мораль – не створюйте собі кумира!»

«Обговорення зовнішності не допустимо. Думаю так. Враховуючи думку висловлено не на кухні, а публічно»

«Як по мені, так що ви просто не розумієте такої творчості. Скільки часу виступаєте? Вже безнадійно застаріли»

«Ой, просто обожнюю Земфіру – їй можна писати гидоти про інших, а людям висловлювати думку з приводу вбрання її ніяк не можна»

«Моя думка до Земфірі сьогодні сильно змінилося»

«І все ж я все одно вважаю, що грубість – це погано»

Цікаво, що при цьому Земфіра воліє триматися на відстані від широкої публіки і зовсім не радіє, коли фанати перетинають кордон особистого простору, заявляючи, що вимагає належної поваги до себе.