Зірка вітчизняних серіалів Марія Порошина показала шанувальникам свою дочку від Гоші Куценко — 23-летюю Поліну, яка днями змінила імідж і стала ефектною шатенкою, підкресливши тим самим своє схожість із знаменитим батьком.

Російська актриса Марія Порошина — мама з великим досвідом: зірка народила п’ятьох дітей і з гордістю спостерігає за їх успіхами. Її старша дочка Поліна Куценко, вирішила піти по стопах батьків і будує кар’єру у світі театрального мистецтва. Дівчина довгий час була, як і мама, блондинкою, однак на днях то заради вдалого сценічного образу, то за бажання змін різко змінила імідж і стала ефектною шатенкою.

Юная Порошина — копия Гошина! Дочь известных артистов сменила имидж

Марія Порошина з задоволенням поділилася перетворенням дочки, показавши кадр з студійної фотосесії, і шанувальники ахнули в захопленні — з новим кольором волосся 23-річна Поліна не тільки стала дорослішою і яскравіше, але і знайшла разючу подібність зі своїм зоряним батьком.

Нагадаємо, що Марія Порошина познайомилася з Гошею Куценко на вступних іспитах в Школу-студію МХАТ і прожила з ним ні багато ні мало п’ять років, зумівши зберегти дружні стосунки навіть після розриву.

Юная Порошина — копия Гошина! Дочь известных артистов сменила имидж