майк тайсон, діти якого, безсумнівно, пишаються батьком — легендою світового боксу хх століття, — встановив десяток донині не побитих рекордів. Знявся в більш ніж 50 фільмах, серіалах і шоу. Став прообразом багатьох анімаційних і комп’ютерних персонажів. При цьому у нього три судимості, три шлюби і вісім дітей.

Майк тайсон: дружина

Вперше майк тайсон одружився в 1988 році. Його обраницею стала актриса робін гівенс, яка до часу їх знайомства встигла знятися для «плейбоя».

Цей шлюб закінчився скандалом, судовим розглядом і нервовим зривом тайсона.

Пізніше майк заявляв, що гівенс змусила його одружитися, заявивши про свою вагітність, а причиною їх розлучення став роман його дружини з бредом піттом.

Робін гівенс, у свою чергу, розповіла в інтерв’ю, що шлюб не задався після викидня, а майк її регулярно бив. У 2007-му вона випустила автобіографію, в якій розповіла про те, як тайсон одного разу її згвалтував.

Розлучилося подружжя в 1989 році на день святого валентина. Гівенс після розлучення отримала 10 мільйонів доларів і негласний титул»самої ненависної жінки америки”.

У неї, як і у тайсона, були проблеми з законом. Робін притягували до суду за порушення правил дорожнього руху та ухилення від сплати податків.

Вдруге тайсон вирішив пов’язати себе узами шлюбу лише в 1997-му.його обраницею стала моніка тернер.

Ще до офіційного укладення шлюбу моніка подарувала майку дочку райану, а рік по тому після весілля — сина аміра.

Цей шлюб тривав шість років. Потім моніка зажадала розлучення, заявивши про численні зради майка.

Останній раз легендарний боксер одружився в 2009 році на жінці, яка була молодшою за нього більше ніж на десять років.

Зі своєю обраницею майк познайомився, коли їй було 18 років. Лакія спайсер, так звали дівчину, разом з батьком часто відвідувала боксерські поєдинки.

Вони одружилися, коли лакії було вже 32 роки. Причому до весілля вона провела півроку у в’язниці за участь в аферах свого батька.

Вийшовши на свободу, лакія народила майку дочку мілан. У них донині щасливий шлюб.

читайте також: геннадій головкін: біографія

Майк тайсон: діти

Ще одна цікава частина життя, якою пишається майк тайсон, — діти. Легендарний спортсмен-багатодітний батько.

Старші-хлопчик деамата кілрейн і дочка мікі лорна — з’явилися через рік після першого розлучення майка, в 1990 році.

Хоча формально ці діти народилися поза шлюбом, тайсон всіляко їх підтримує.

Під час другого шлюбу моніка тернер народила тайсону дочку райну і сина аміра. Сьогодні хлопчикові вже 20 років. Він починає акторську кар’єру і знявся в епізоді документального фільму «тайсон».

Звинувачення тернер в зрадах не були безпідставні. Коли майк перебував з нею в шлюбі, у нього народилися позашлюбний син мігель леон і дочка ексодус.

Дівчинка загинула в чотири роки в результаті нещасного випадку. І її загибель круто змінила життя боксера: він відмовився від усіх шкідливих звичок і став вегетаріанцем.

В останньому на сьогодні шлюбі майка народилося троє дітей. Перебуваючи у в’язниці, лакія була вагітна. Через кілька місяців після виходу на свободу вона народила дочку мілан. У 2011 році у пари з’явилася ще одна дитина — хлопчик морокко еллія, а в 2013-му народився син мігель.

Сьогодні майк тайсон відійшов від спорту. Він більше не скандалить і живе як добропорядний сім’янин з люблячою дружиною і дітьми.

читайте також: даніяр єлеусінов: біографія