Татуювання зараз вже давно втратила свій первинний сенс. Адже спочатку татуювання називалася наколкою і була популярна у місцях не настільки віддалених. Але насправді татуювання прийшла до нас від первісних племен. І смислів у татуювання було рівно стільки ж, скільки було самих племен та їх членів.


Татуювання зараз вже давно втратила свій первинний сенс. Адже спочатку татуювання називалася наколкою і була популярна у місцях не настільки віддалених. Але насправді татуювання прийшла до нас від первісних племен. І смислів у татуювання було рівно стільки ж, скільки було самих племен та їх членів.
Сподіваюся мої поради допоможуть вам вибрати правильну татуювання і не шкодувати про свій вибір все життя. Коли ви зупините свій вибір на тому чи іншому малюнку, то ретельно перевірте сенс. А раптом в якомусь дико племені або в якій-небудь язичницької релігії цей малюнок означає що-небудь негарне. Перевірити свій малюнок вам слід і в альбомах з тюремними наколками: може бути ваш невинний малюнок, щось означає арештантському мовою.
Татуювання в перекладі з полінезійського означає «малюнок» або «рана». Так от, щоб ваш малюнок не перетворився в рану (слід від виведеної тату або інфекція, занесена в салоні) в буквальному розумінні, потрібно дуже добре вибирати майстра і салон. Почитайте в інтернеті відгуки, подивіться телевізор. Багато хто помилково вважають, що татуювання – це назавжди. Мистецтво тату не стоїть на місці. Зараз вже можна зробити малюнок, який протримається на вашій шкірі від двох тижнів до п’яти років. А вже потім, якщо ви дійсно захочете, щоб ваше тіло прикрашав саме цей (або інший) малюнок, то зробити його на постійній основі не складе праці. Так ви зможете перевірити істинність своїх намірів. Можна зробити татуювання на два місяці. Можна до якого-небудь торжества прикрасити себе тимчасової татуюванням-малюнком, то крім фарби в неї будуть входити різноманітні кристали і маленькі стрази.
Говорячи про жіночу тату, можна знову ж таки подумати про її призначення, і тільки потім вибирати малюнок і місце. Жіночі татуювання несуть в більшості своїй саме зваблюючий сенс, і вже тільки потім всі інші. Тому важливий не тільки малюнок, але і його місцезнаходження. В будь-якому салоні зараз можна зробити тимчасове татуювання, яка буде триматися до п’яти років. Така татуювання буде зроблена тією ж фарбою, що і татуаш. Єдиний мінус такої татуювання – це ризик, що вона нікуди не зникне до кінця і через п’ять років. Вона просто розпливеться негарною плямою, яку потім потрібно буде виводити шліфуванням або лазером. І місце все одно залишиться.
Якщо ви любите зміни, якщо не готові до постійної тату, то можна зробити собі малюнок «менді» або «біо-татуювання». Це означає, що в салоні вам зроблять малюнок хною, і він благополучно зійде через максимум три тижні. При цьому не буде голки, коригування та алергії. Останнім часом почастішали випадки замовлень на біо-татуювання з дизайном в області бікіні. Вони будуть не тільки красиво і ефектно виглядати, але і підкреслювати зачіску в інтимній зоні.
Можна зробити татуювання, яка була б стильною, але не надто помітною. Мова йде про чисто білої татуюванні, яка виконується з допомогою пігменту білого кольору. Вона буде по-справжньому чарівною на загорілої шкірі, на шиї, ключицях, щиколотках і зап’ястях. Біла татуювання дуже йде молоденьким дівчатам. Можна піднести коханому чоловікові несподіваний подарунок: татуювання в інтимному місці, яка буде непомітна в повсякденному житті, а буде секретом для вас двох. Як правило, вона розташовується на грудях, на сідницях, нижній частині живота, на лобку, між попереком і сідницями. Але не забувайте про те, що, якщо ви наберете вагу, то татуювання у цих місцях втратить свою форму і перетвориться в незрозуміле і негарне пляма, яке потім доведеться зводити. Але навіть тоді вона не зникне безслідно, а залишиться деяка подібність шраму.