як заощадити гроші, час і нерви? ми вирішили допомогти казахстанцям не потонути в морі марної інформації за допомогою нашої нової рубрики – »все просто”. Саме там ми збираємо для вас практичні поради з будь-яких життєвих ситуацій.

Сам собі начальник … А також юрист, бухгалтер і hr. Ми детально вивчили всі плюси і мінуси віддаленої роботи і приготували масу порад, необхідних, якщо ви збираєтеся стати фрілансером. А також в статті ви знайдете добірку корисних сервісів для пошуку клієнтів, навчання, тайм-менеджменту та інших додатків, покликаних полегшити вам життя. Подробиці в статті ” сам собі начальник: як почати заробляти на фрілансі».

Читачі діляться з нами найціннішим – своїм практичним досвідом. Так, 24-річний алматинець руслан виграв green card і почав готуватися до переїзду в сша. Але виявилося, що він не пройшов і середини шляху. Один з непростих етапів-підготовка всіх необхідних документів, в числі яких анкета ds-260, від правильного заповнення якої залежить практично все. Читайте поради руслана в статті»я виграв green card: як правильно заповнити анкету dl-260″.

Про ваші смакові почуття редакція «все просто» теж подбала: легкі рецепти літніх смузі від класичного до антивікового в статті «прощай, кава – привіт, літо: що пити у фруктовий сезон казахстанцям».

Ще більше лайфхаків про харчування, роботу, дітей, подорожі, а також історії, фішки і економія в новій рубриці nur.kz “все просто”!