Два тижні тому відома телеведуча Ірена Понарошку вдруге стала мамою. Вона сподівалася народити дівчинку під знаком Стрільця, але всупереч очікуванням народився хлопчик-Скорпіон. І тільки сьогодні, 2 листопада, сім’я зірки нарешті змогла вибрати для молодшого спадкоємця дуже рідкісне і звучне ім’я.

36-річна Ірена Понарошку днями скаржилася шанувальникам, що ніяк не може вибрати ім’я для новонародженого сина, який народився 24 жовтня. Ірена жартівливо відзначала, що у них з чоловіком дуже багато нехороших асоціацій з різними людьми, тому визначитися з ім’ям так складно.

Ирена Понарошку назвала младшего сына необычным именем

І ось нарешті Понарошку повідомила, що назвала сина незвичайним ім’ям Теодор. Ірена опублікувала зворушливе фото з малюком.

«Знайомтеся! Це Тео, Тео Лист!», – представила молодшого дитини телезірка.

Вона також опублікувала фото першого документа малюка – свідоцтво про народження, де так і написано: Теодор Олександрович Лист.

Примітно, що прізвище чоловіка Ірени зовсім не Лист, а Глухів. При цьому його творче ім’я звучить як DJ List. Можливо, щоб дати синові більш милозвучне прізвище, Олександр офіційно змінив і свою, проте Ірена ці питання не прояснила.

Ирена Понарошку назвала младшего сына необычным именем

Ірена Понарошку довго приховувала вагітність і розкрила секрет лише у вересні. З тих пір телеведуча ділилася різними подробицями свого положення і продовжує розповідати про зміни у житті після народження другої дитини. Нагадаємо, у Ірени та Олександра є старший син, 7-річний Серафим.

Так, нещодавно Ірена порадувала публіку вельми пікантним знімком, на якому продемонструвала шикарний бюст годуючої мами. До речі, на новому фото Понарошку з Теодором видно, що у неї з’явилися милі щічки, але зірка заздалегідь попереджала, що не має наміру відразу ж кидатися в бій із зайвими кілограмами.