У той час як мода на закордонні імена набирає популярність, спортсменка Олена Ісінбаєва воліє народні давньоруські обігу. Так, свого сина, який народився в лютому, зірка назвала в честь одного із знаменитих богатирів.

Волгоградська знаменитість, спортсменка Олена Ісінбаєва нещодавно вдруге стала мамою і поділилася з шанувальниками своїми роздумами про нелегкі будні, відзначаючи, як змінилося її життя з появою довгоочікуваного сина. Шанувальники, яким не терпиться дізнатися, як же назвала свого спадкоємця Ісінбаєва, звернули увагу, що зірка звернулася до дитини по імені.

«Чувствуется дух старины»: Елена Исинбаева называет сына именем былинного богатыря

До їх здивування, Олена віддала перевагу старовинної історії і назвала свою дитину на честь одного з великих богатирів Русі – Добрині Микитовича. Цікаво, що серед зірок прийнято називати своїх дітей незвичайними і часто закордонними іменами. Гаррі Галкін, Мартін Кіркоров, Аріадна Волочкова, не відстає і подружжя Малікова, які дали своєму синові ім’я латинського походження.

«Виявляється, бути мамою двох дітей не так вже просто. На себе практично не залишається часу. Сім’ї, в яких троє і більше дітей, ви – герої! Намагаюся режим нашого синочка Добрині Микитовича підлаштувати під режим донечки, поки слабо виходить, але сьогодні якраз такий день»,
– висловилася Олена, розкривши ім’я своєї дитини.

«Чувствуется дух старины»: Елена Исинбаева называет сына именем былинного богатыря

Втім, деякі припустили, що Добриня лише прізвисько хлопчика, обумовлене його значною вагою при народженні і відповідним по батькові. Інші ж висловили повагу того, що Олена вибрала таке давнє і значуще ім’я руського богатиря для свого сина.

«Сина назвали Добриня?»

«Як ви незвично сина назвали, відчувається дух старовини»

«З вашого хлопчика обов’язково богатир виросте!»

Втім, поки Олена не відгукується на запитання шанувальників, а тому багато продовжують губитися у здогадах, справжнє ім’я Добриня чи ні.