Якщо вірити теорії, що доля не дає людині одного щасливого шансу, а постійно виписує нові, і тут вже від самого адресата залежить, як він їх використовує, сердар камбаров в цій ситуації показав себе людиною тямущим, вправним і вміє вчасно розгледіти даровані саме йому небесні дарунки.

Він народився в уфі в 1985 році і з раннього дитинства планував стати музикантом. Вступив до місцевого училища мистецтв, але вже на другому курсі, дізнавшись, скільки отримують представники його творчої професії, зрозумів, що за таку зарплату він працювати не готовий.

” навіть якби влаштувався працювати на чотирьох роботах, цього все одно б не вистачило на те, щоб нормально жити!» – зізнався він пізніше в інтерв’ю. Тоді молодий, амбітний хлопець вирішує піти в танцюристи. Тут слід ще одне визнання:

«тоді я не був суперкачком, високим, з якимось офігенним тілом, але мені здається, у мене була така харизма, що я виходив, ловив поглядом якусь дівчину і спопеляв її. Плюс, я завжди був веселий, у мене були класні костюми. Мені подобалося, це ніколи не було вульгарністю”, – посміхається він. А може бути, так сама доля вела його до ще одного подарунка. Адже саме заняття стриптизом подарувало йому знайомство з майбутньою дружиною-професійною танцівницею.

Це сталося в новорічну ніч 2008-го на сцені нічного клубу. Керівництво закладу попросило двох танцюристів зробити імпровізований номер. Все йшло добре, поки в якийсь момент сердар, закрутивши анастасію в танці, підслизнувся і впустив на підлогу. Дівчина опинилася в лікарні з сильним розтягуванням ноги. Відчуваючи себе винуватим, сердар постійно відвідував постраждалу. У підсумку дружба переросла в роман, а згодом і в щасливий шлюб. І ось адже як цікаво закручується спіраль долі: союз з настею привів у підсумку до того, що сердар пішов з танців і зайнявся візажем.

Якщо чесно, робити жінок красивими камбаров мріяв завжди. Ще в дитинстві він робив макіяж для сестри на дискотеку, пізніше допомагав дружині з мейкапом. Але одного разу представився випадок, коли його послуги знадобилися відразу 10 моделям. Це сталося на тижні моди в москві, куди його дружина настя, до того часу вже займається дизайном свого бренду одягу, привезла нову колекцію. Виявилося, що запрошений візажист захворів і моделей просто нікому фарбувати.

Сердар взяв косметичку дружини, нафарбував одну дівчину. Зробив їй яскраво-зелені смоки. Організаторам сподобалося. Запитують, а зможеш нафарбувати 10 дівчат. Камбаров каже:»безкоштовно фарбувати не буду”. А за 200 доларів? “за 200 доларів нафарбую!”

Майбутній друг всіх російських зірок зробив макіяж всім манекенницям, потім сидів у залі, дивився, як дівчата ходили по подіуму, і повірити не міг, що це його робота. Про це сам сердар розповів в інтерв’ю youtube-каналу»стрілець-молодець”.

Це був ще один знак, що уфимського танцюристу потрібно займатися цією справою серйозно. Він зібрав всі свої накопичені гроші і поїхав вчитися в тель-авів до фелікса штейна — популярного ізраїльського візажиста.

Своїм головним наставником сердар вважає ще одного відомого майстра — дениса карташева, який працював з періс хілтон, патрісією каас і крістіною агілерою.

До речі, про періс хілтон — зустріч з нею теж була одним із щасливих пунктирів долі. На той час відомий в уфі візажист камбаров вже відкрив в місті два власних салону, і слава про те, що він робить чарівний макіяж, розлетілася далеко за межі башкирії. Одного разу в соцмережі йому написала дівчина, мовляв, я менеджер приймаючої сторони періс хілтон, вона летить в уфу відкривати бізнес-центр, не могли б ви зробити їй макіяж. Сердар вирішив, що це безглуздий жарт, але коли зайшов в аккаунт періс і побачив афішу, обімлів: зірка дійсно летіла в башкирію.

Грюкнули з менеджером по руках. Але по дорозі на збори до зірки трапився ще один казус: перукар, яка їхала з сердаром, від хвилювання забула вдома всі інструменти. Паніка. Що робити? часу повертатися додому немає. Тоді камбаров влетів в найближчу перукарню і попросив будь-які перукарні інструменти.

” дівчата всі привіт! мені терміново потрібні всі інструменти, періс хілтон укладати!» – ошелешив він співробітниць совдепівської перукарні. Добре, що сердара на той час вже знали в обличчя, і радянські щипці і бігуді йому віддали на віру.

Макіяж періс хілтон підняв візажиста на новий рівень впізнаваності. Його послуги стали замовляти нареченої з москви, бізнес-леді для серйозних переговорів, дружини відомих людей для урочистих подій.

Бували випадки, коли він літав в лондон за цінник більше мільйона рублів, трапляється, що робить макіяж і за півмільйона. Хоча в середньому його послуга коштує тисячу євро за макіяж.

” вони ж мені платять не за макіяж, а за емоції. Дуже часто клієнтки приходять поговорити, підживитися енергією. Іноді буває, що їй погано — вона тільки розлучилася з хлопцем і хоче відчути себе впевнено. Мені здається, я можу вже написати книгу про жіночу психологію”, – уклав сердар.

Він зізнається, що сам би ніколи за свій макіяж стільки б не заплатив, це вкрай дорого. Але для деяких жінок-це ще й можливість поговорити з приємним їй людиною, і бажання відчути себе неймовірно красивою. По суті, пояснює візажист, таким високим цінником я купив собі здоровий сон і можливість більше часу проводити з сім’єю і двома дітьми. Адже бували часи, коли робочий день камбарова починався о п’ятій ранку і закінчувався пізно вночі.

І весь цей час профі макіяжу робив святкові мейки, не відволікаючись на їжу і туалет.

Тепер послугами камбарова користуються ксенія собчак, якщо її чекає надто урочистий захід, його часто запрошувала зробити їй макіяж алла вербер, він дружить з ксенією собчак, оленою шишковою і вікторією боней.

Вже восени гуру макіяжу планує повернутися в «перезавантаження» на тнт. Там оновилася команда шоу і помінялися умови роботи. Зірка зазначає: йому щиро подобається makeover-проект.

” це реально класна передача, адже ми робимо добро. Ми беремо реальних учасниць і перетворюємо їх. Причому все їм роблять: груди, зуби, ліпосакцію — все що завгодно. Це історія попелюшки”, – підсумував сердар камбаров.