Після відмови від усіх титулів і переїзду в сша відносини з королівською сім’єю зіпсувалися остаточно. Тоді ж єлизавета ii прийняла рішення відмовити молодятам у фінансуванні, раз вони захотіли жити самостійно. Довгий час гаррі і меган показували громадськості, що вони можуть забезпечити себе і своїх дітей, але, як виявилося, це був лише пил в очі.

Як стало відомо, ще під час життя герцога і герцогині у великобританії для них був створений фонд. Саме він заборгував одній організації трохи більше ста тисяч доларів. Насправді сума була набагато більше, але в минулому році меган і гаррі вдалося віддати трохи більше половини боргу. Як стверджують представники королівської сім’ї в бесіді з daily mail, принц і актриса виплатять решту суми найближчим часом.

Щоб розплатитися з організацією, колишні представники королівської сім’ї пішли на багато, в тому числі уклали багатомільйонні контракти зі змі. Через численні інтерв’ю меган і гаррі, що викривають всі подробиці англійської корони, монарша сім’я обірвала з ними всілякі контакти, а королева і зовсім готує документи для подачі в суд на свого онука і його дружину за наклеп.