юлія барановська : “арсенія відправила. Вже в третій клас. Щороку першого вересня думаю про те, як швидко летить час, здається ще вчора сама з бантами на голові і квітами в руках йшла в школу…всіх зі святом і початком навчального року, дітям вчитися легко і з задоволенням, а батькам спокою, спокою і ще раз спокою».

ксенія бородіна : “всіх з 1 вересня, ура, тепер щоранку вставати о 7 ранку, ура! тепер робити уроки кожен день, ура, ура, ура! тепер секції до 8 вечора! мами ви готові до свята кожен день?»

діана арбеніна : “доброго ранку країна! мабуть, початок нового року не тільки в січні. Для всіх нас рік починається все-таки 1-го вересня. Терпіння вам, тата і мами першокласників! бажання ходити в школу всім, хто робить це вже не перший рік! і нехай допоможе нам всім неприборкане бажання осягати нове і вчитися. У тому числі і на власних помилках! зі святом знань і початком чудової осені!»

лариса доліна : “доброго всім першого осіннього ранку і гарного продуктивного дня, шановні передплатники! ось така у нас серйозна панянка в школу зібралася … Навіть не віриться, що вже в 4-й клас… Як же швидко летить час… Нехай всім нашим дітям навчання буде тільки в радість, щоб школу вони завжди згадували добрим словом. Вперед! продовжуємо шлях до знань!»

сергій лазарєв : “ну, ось і 1 клас. Як швидко летить час! це новий етап для микитки! нові друзі! нові успіхи!! пишаюся і люблю! ну, а анютка в новий дитячий сад!! мої любимки, удачі вам і нових звершень!»

агата муценіеце : “так! перший раз у 2 і 0 клас! всіх зі святом! з днем знань, початком навчального року, початком осені!»

в’ячеслав малафєєв : “найкращий день після довгих літніх канікул. З днем знань! з першим вересня! нехай всім навчання дається легко і цікаво»

тетяна терешина : “ну ось і другий клас! настрій прекрасний незважаючи на те, що пробило колесо в нашій машині. Підемо сьогодні в рестик святкувати черговий рік суєти. Вчора зібрали аріс новий письмовий стіл і крісло. Мені подобається така двіжуха. Уроки аріс буде робити в школі, і тому у мене є надія на загальний позитив! а у вас який настрій?

симона юнусова : “цікава у нас склалася традиція: не любити, лаяти, критикувати, боятися школи. Не помічали? у телевізорі, в соцмережах, на кухні з подружками, на дитячих майданчиках, навіть в книгах про виховання:⠀батьки:вчителям нічого не надошкола вбиває личностьсплошная зубрежканікаяких знань⠀вчителі:дітям нічого не цікавоплохое воспитаніеродітелі не розуміють, як потрібно воспітиватьс дітьми не займаються вдома.⠀а дітям що робити? як можна вчитися з щирим інтересом, якщо все суспільство налаштоване проти? якщо всі лають школу. Або кажуть, що можна ” наплювати на цю алгебру / хімію / біологію! “⠀я не виправдовую систему-у мене багато разів була можливість побачити всі її мінуси. Я за те, щоб дорослим думати і зважувати кожне слово. І не бути лицемірами, коли ми дитині дзижчимо, як важливо добре вчитися, а між собою обговорюємо, що в школі все не так.⠀і не підміняти поняття, що школа повинна нам: зробити дитину розумною і освіченою. З нас відповідальності теж ніхто не знімав.⠀втомилася боятися школи-хочу, щоб дітям було по-справжньому легко і цікаво вчитися».

яна рудковська : “сашка-другоклашка! всіх школярів вітаємо з днем знань! успіхів і яскравих цікавих моментів хочеться побажати всім дітям і звичайно ж першокласникам!

Хто питав. Саша вчиться в державній школі” переспектива”, і ми дуже задоволені. Незважаючи на складний режим і розклад своїх тренувань, саша отримує повний обсяг знань і вчиться дуже добре, у нього багато друзів! я дуже рада, що у нас в підмосков’ї є така приголомшлива школа! за літо саша виріс на 4 см, зовсім вже ставний молодий чоловік».

юлія пересільд : “я бажаю всім навчитися головному-проводити кожен день в радості, легше ставитися до оцінок і трепетніше до знань! вчитися не тільки писати і читати, а й дружити, поважати, любити, розуміти! батькам любити вчителів і усвідомлювати, який нелегкий у них працю, балувати їх увагою і повагою, а вчителям любити і пишатися своїми учнями, прощати їм пустощі і хвалити — хвалити. Учням бажаю сил і бажання! а всім разом бажаю здоров’я”.

анна грачевська : “наша улюблена третьокласниця! з новим навчальним роком, васюнечка! дуже тебе любимо і бажаємо успіхів! ну що, батьки?! готові?! привіт, ранкові підйоми! бажаю всім, щоб навчальний рік був легким, цікавим, яскравим і продуктивним! p. S. Тато б тобою дуже пишався, яка ти вже у нас, велика і красива!»

зара : “цей рік для мене особливий, думаю, всі мами зараз зрозуміють.данечка перейшов до п’ятого класу. Середня школа з новими викладачами та предметами. Важливий етап для дитини.а максимка тепер учень 4 класу. В кінці навчального року йому належить скласти іспити і весь рік працювати на результат. Ми всі готувалися до цього дня останні тижні. Що ж, тепер в бій.вітаю дорогих вчителів. Саме від вас залежать знання наших дітей. Бажаю всім вдалого навчального року!»

катя жужа : «вітаємо всіх школярів з першим днем знань і, звичайно, ж вчителів. У нас вже 7-й клас».