Всім привіт!

Про lamel не чув тільки ледачий! одні тільки кольорові олівці чого варті! так вже вийшло, що у бренду я не пробувала нічого крім цих самих олівців і пари продуктів для губ. Сьогодні я готова поділитися думкою про літні новинки бренду!

Почну, мабуть, з продуктів для губ.

крем для губ lamel lip cream plump&care 401 (молочна троянда)

Упаковка нестандартної форми з пластика особисто мені не дуже зайшла з точки зору практичності, але виглядає цікаво.

Був контроль першого розтину у вигляді слюди, на ній же інформаційна наклейка.

Аплікатор в міру м’який, завдяки формі користуватися ним зручно.

Аромат легкий, трохи солодкий, на губах не відчувається.

Відтінок зовсім легкий, на губах прагне до нуля, що для мене більше плюс, продукт можна використовувати навіть у вечірньому догляді, якщо губи не вбиті вусмерть.

Що по догляду?

Відмінно пом’якшує і непогано зволожує губи. Я вважаю цей крем гідним продуктом для підготовки губ до макіяжу. Так, він не врятує обвітрені / дуже сухі / потріскані, тобто будь-які не дуже живі губи, але помада після крему ляже сильно краще.

до:

після:

ціна: ~300₽

оцінка: 10/10

термін тестування: місяць

масло-тінт для губ lamel all in one tinted plumping oil (401 персик)

Упаковка типова для такого типу продуктів. Мені вона максимально зайшла, масло схоже на карамельку на паличці.

Була присутня інформаційна наклейка aka контроль першого розтину.

Аплікатор каплевидний, наносити масло зручно, контур таким промальовувати дуже легко.

Масло класичної текстури, не дуже жирне, не липке від слова зовсім, до міграції не схильне.

Аромат такий же карамельний, як і упаковка, на губах не відчувається, в рот не лізе.

Масло трохи пом’якшує губи, але не більше. Чекати відходу від цього продукту не варто.

Відтінок зовсім персиковий, не знаю що там побачив чоловік, що дав йому таку назву. Сам відтінок, до речі, проявляється поступово, різниця між фото 2 хвилини.

Стійкість відносна, через приблизно 1,5 години у мене продукт повністю вбирається, але залишається явний тінт, який повністю йде тільки при демакіяжі маслом.

ціна: ~450₽

оцінка: 10/10

термін тестування: місяць

бронзер lamel sunkissed matte bronzer

Я прям не фанат матових бронзера (як, чесно кажучи, і будь-якого матового продукту для особи. Ну за винятком скульптора)

Упаковка з досить щільного пластику, відкрити продукт нігтями складно, я використовую щось для допомоги. Головною деталлю упаковки / товарного вигляду, якщо можна так сказати, стало тиснення на самому рефілі.

Знову був присутній контроль першого розтину та інформаційна наклейка.

Відтінок того самого людського бронзера.

Він не рудий, не червоний, він як засмага здорової людини, думаю, що зайде навіть білошкірим.

Продукт володіє моєю улюбленою в продуктах для обличчя середньо-легкою пігментацією, при бажанні його можна нашарувати, але пляма отримати складно. На кисть набирається відмінно, але трохи пилить.

ціна: ~400₽

оцінка : 10/10

термін тестування: місяць

палетка для обличчя lamel all in one face contour palette (401 персик)

Упаковка з трохи більш кволого, щодо бронзера, пластика, але для її відкриття мені допоміжні штуки не потрібні, нігті все ще цілі.

Наклейка і контроль були присутні.

Палетка їздила зі мною в автомобільну подорож по “прекрасним” дорогах нашої неосяжної і приїхала цілою, для бюджетної упаковки це успіх. Мені дуже зайшло тиснення на рефілах, яке, до речі, за місяць активного використання все ще помітно.

У рум’ян і скульптора знову моя улюблена осудна пігментація, вони легко набираються і віддаються, трохи порошать. Рум’яна відтінку класичного персика. Скульптор, хвала богам, саме скульпторний, трохи теплий. А ось хайлайтер прям розкіш бутиків! яскравий, але при цьому досить скромний відтінок шампанського. Плям не дає, лягає рівно, текстуру, наскільки це можливо з сяючим продуктом, не підкреслює.

З палетки не дуже в ходу у мене тільки рум’яна, я все ж віддаю перевагу щось сяюче. Головною оцінкою вважаю те, що палетка поїхала зі мною в подорож!

до:

після:

ціна: ~500₽

оцінка: 10/10

термін тестування: місяць

база під тіні lamel insta eyeshadows base

Я користувалася базами під тіні від сили 10 разів в житті. Чесно кажучи, я не бачу в них для себе сенсу, особливо після того, як пропала необхідність носити макіяж повний робочий день. Зазвичай я наношу макіяж очей на консилер, при необхідності припудрюю його.

Упаковка формату блисків для губ мені зайшла.

Аплікатор м’який, їм приємно наносити базу на повіки.

Відтінок мені здається ну занадто жовтим, на очах ситуація зберігається, але ось на кольорах тіней на столітті це не відбивається.

Тушувати по цій базі мені сподобалося, мій улюблений пігмент на ній заграв новими фарбами. Стійкість макіяжів з нею виросла в рази, навіть в пекельну спеку мій макіяж очей залишався (цього достатньо) молодцем.

Не можу сказати, що я перейнялася базами під тіні, але ця однозначно має право на життя в моїй косметичці, пігменти на ній лежать і носяться ідеально.

ціна: ~350₽

оцінка: 10/10

термін тестування: місяць

палетка тіней lamel selflove eyeshadow palette (401)

Упаковка хороша для бюджетного продукту, пластик щільний. Для відкриття палетки мені потрібно чимось собі допомогти, нігті шкода.

Наклейка і контроль розтину на місці.

Ох. Ця палетка відразу не зайшла мені з однієї простої причини. Я не переварюю блискітки в палетках. Їх не можна наносити на очі, що вони роблять в палетці тіней? якщо абстрагуватися, то палетка дуже навіть ок.

Зверху гола шкіра, внизу база під тіні, про яку йшла мова вище, все в один свайп.

Матові відтінки (їх тут 4) в коричневих тонах. Пігментація середня, мені, як власниці не самих прямих рук і так собі, таке дуже подобається. Гамма підібрана так, щоб можна було виконати повноцінний макіяж.

Сіяшки/топпери (2 відтінки) мене трохи здивували, скажу чесно. Я очікувала трохи більшої щільності кольору, на ділі ж вони трохи прозорі і більше схожі на топпери. Наносити найкраще пальцем, рефіл при цьому дико затирається.

Гліттер я оцінювати не буду, на обличчя я його не наносила.

Я знижу оцінку за наявність гліттера і спірну добірку відтінків, хотілося б бачити в палетках продукти одного напрямку температури.

ціна: ~500₽

оцінка: 8/10

термін тестування: місяць

повний образ з використанням всіх продуктів

резюме

Я задоволена більшою частиною продуктів, бренд однозначно вартий уваги!

Діліться вашими фаворитами від lamel в коментарях!

дякую за увагу,

настя ❤️