Пропонуємо вашій увазі оригінальні, зворушливі, красиві привітання з днем вчителя своїми словами в прозі.

Якщо вам потрібно привітати вчителя, але складно підібрати слова, скористайтеся нашими варіантами.

Вітаємо з професійним святом!

Бажаємо терпіння і сил для реалізації всіх планів, слухняних учнів і розуміючих батьків! це щастя-мати такого наставника, як ви! з днем вчителя!

Ви все своє життя присвячуєте дітям, вмієте радіти їх успіхам. Прийміть від нас привітання з днем вчителя. Терпіння вам, здоров’я і удачі!

Від щирого серця вітаю вас з днем вчителя і бажаю слухняних учнів, нових творчих ідей і натхнення! нехай кожен проведений вами урок стане для дітей новою сторінкою в книзі життєвих відкриттів! здоров’я вам, довголіття і яскравих успіхів у нелегкій, але такій важливій праці-вихованні людини!

Учитель-це не просто професія, це покликання, засноване на непереборному бажанні давати знання, ділитися досвідом, дарувати тепло і віру дітям. Ми вам вдячні за працю, спасибі, що ви з нами!

Дорогі педагоги, ось і знову в двері стукає ваше професійне свято-день вчителя! нехай сьогодні у вашому домі стане тепло, радісно і затишно від квітів і подарунків! бажаємо вам несподіваних поворотів долі в бік приємних сюрпризів!!

Дорогі педагоги! бажаємо вам в день вчителя запастися позитивними емоціями, щоб вистачило на весь навчальний рік. Успіхів вам у вашій роботі, яка робить світ кращим і добрішим!

Дорогі вчителі, легкою ходою, з красивим букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями прийшов в школи і ваші будинки професійне свято. Прийміть найщиріші вітання від тих, хто впевнено рухається до вершини знань. Нехай ваша душевна краса стане надійним фундаментом щасливого життя!

Зворушливі привітання з днем вчителя

Дорогий учитель! вітаю з професійним святом! бажаю творчих сил для реалізації всіх планів у вашій нелегкій професії!

В день вчителя дякуємо вам за професіоналізм, наполегливість і терпіння в досягненні мети. А ваша мета-виховання розумного, гідного, прогресивного покоління. Своїми результатами ви можете пишатися. Нехай доля не скупиться на радісні події і піднесе самі довгоочікувані подарунки!

Дорогий учитель! дякую вам за все прекрасне, чого ви навчили мене. За ваші пояснення простих істин, які ми, діти, не зовсім розуміли. Вітаю з вашим професійним святом-днем вчителя! ви особлива людина. Бажаю вам здоров’я, удачі і вдячних учнів!

Шановний педагог! бажаємо вам у ваше професійне свято здоров’я, натхнення, ентузіазму, задоволення від роботи гідної оплати за вашу важку працю і простого людського щастя!

Дорогий учитель! ми довірили вам найцінніше, що у нас є — наших дітей. Дякуємо за те, що ви їх навчаєте справедливості, допомагаєте подолати перешкоди і труднощі, оберігаєте від помилок, дбаєте про них і просто любите… Від щирого серця вітаємо вас з професійним днем! бажаємо терпіння і мудрості, міцного здоров’я і удачі! нехай початок навчального року для вас завжди буде довгоочікуваним, а його закінчення-радісним і успішним!

Шановний педагог! ви вчитель, якого люблять діти і поважають батьки. Вітаємо зі святом, величезних успіхів у вашій нелегкій, але улюбленої професії!

Улюблений наш учитель, нам не вистачає слів, щоб висловити всю свою подяку, за ті знання, якими ви з нами поділилися. Спасибі вам велике! ви чуйна і чуйна людина, вчіть нас не тільки наук, а й життя. Прийміть наші вітання. Нехай у вашому житті завжди світить сонце, здоров’я з кожним днем тільки міцніє, а в серці панує любов! будьте щасливі! даруйте свої знання дітям, а вони у відповідь нехай дарують вам повагу і доброту!

Читайте також: 100 ідей, що подарувати на день вчителя від класу, учнів

Ваша професія — одна з найблагородніших на землі. Ви вчите дітей добру, прощення і миру. Вітаємо вас з професійним святом! бажаємо здоров’я, терпіння, удачі, любові, успіхів!

Професія вчителя поєднує в собі мудрість, величезну енергію, доброту і строгість! ваша праця безцінна! спасибі вам за все! зі святом!

Нехай ваші нелегкі будні приносять тільки радість! учні будуть старанними, старанними — такими, якими можна пишатися. Здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

Дорогі вчителі! ми високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння, розуміння, відданість справі і любов до нас — своїх учнів! зі святом вас! міцного здоров’я, бадьорості та радості від вашої нелегкої праці!

Дорогі, шановні вчителі! дякую за вашу благородну, велику працю. Нехай вас завжди оточують повага, любов, доброзичливість, милосердя і життєрадісність!

Шановний учитель! вітаю вас з професійним святом! спасибі за вашу доброту, терпіння, турботу і розуміння! здоров’я вам, добра, радості, тепла, удачі, благополуччя, гідної заробітної плати і хороших учнів!

Вітаю з днем вчителя! нехай у вашому житті добром завжди будуть наповнені серця. Терпіння, сил і життєвої енергії вам! радуйте і бережіть себе!

Вітаємо з днем вчителя! бажаємо вам щастя і благополуччя, поваги і успіхів на роботі, великих досягнень і ентузіазму, гарного настрою і блискучих перспектив!

Вітаю вас з днем вчителя. Нехай у вашому житті будуть нові перемоги і досягнення, в діяльності буде багато ідей, в будинку завжди живе щастя, а в серці — любов!

Ось такі красиві і оригінальні привітання з днем вчителя своїми словами ми вам пропонуємо. Обов’язково висловлюйте педагогам свою вдячність і подяку, адже у них дуже складна і відповідальна робота.